-
Hilary
Hilary je prostě ta NÉÉÉÉÉÉJLÉÉÉÉÉÉÉÉPŠ -
milášek
můj milášek *1* *1* *14* *4* *14* *15* *3* -
Ta Nej
Doufám že se mnou budete souhlasit ... Hilary je jedna z těch který sláva ještě nestoupla do hlavy a přesto má ty nej písničky a hlavně filmíky ... filmík Nikdy to nevzdávej patří k mím nejoblíbenějším a mám ho hrozně ráda vždycky když si pustím písničku Someone's Watching Over Me a představím si ten film hodně mi to pomůže *4* -
hili
dooos brá *14* -
skvělá...........zpěvačka a herečka.........
je to talentovaná zpěvačka a herečka................vsice jí znám jenom z filmů...atd.......ale myslím si že je fajn..............z jejích filmů jsem viděla:italské prázdniny,moderní popelka.............mám ji moc ráda.......a i když si to asi nepřečte..........věřím že je velmi talentovaná *4* *3* -
-
Re: skvělá...........zpěvačka a herečka.........
nemuzu ni c jenom s tebou souhlasit!!zanm vice filmu s ni!!je paradni uz jako mala hrala ve filmech a uz tak je dobra!!a ted je skvela!!mozna si to nepřečte ale kdyby se stalo zebude nejhur tak kdo vi mozna!! *3*
-
-
I
It Is Beautiful Photos Of Me. *4* Thanks very much. *3* -
-
Re: I
Hmmm nice English grammar Sweetie......
-
-
skvělá herečka a spěvečka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hilary je dobrá mně se nejvíc její film libí moderní popelka je fak dobrá jako Sam a Ostyn je dobrá!!!já ji teda fandim a kdo ne je pitomec protoře je fak dobrá moderní popelka *4* 11* *4* *14* -
-
Re: skvělá herečka a spěvečka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16*
-
-
Klára : Ty si modelka?tak to jsme dvě!!!!:D prosimtě s těma blbkama si nelam hlavu!!!Ve všem s tebou naprosto souhlasim!!!Hele jesi chceš tak mi napiš na jela : Fekynka@seznam.cz, Můžem třeba pokecat o MODELINGU!!!!Tak papa....Marťa
-
..
Promiň tam má bejt na mejla...:D sem se přepsala, fakt sry..:-)tak napiš papa -
Hilary Duff
Je super.chcela by som jej autoogram mam jej cislo na icq. *4* *13* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Hilary Duff
Ahoj dej mi prosímk její číslo na icq,,pls
*5* *7* *14* *3* *13* *4* *8* *8* *1* *3* *3* *9* -
Re: Hilary Duff
A dáš?? *14* *3*
-