Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro marťulinku

ale,prosimtě za co se omlouváš? vždyť se nic nestalo ne? si to přepíšu to je o.k:-) já se na mail asi teď nedostanu ale př.tejden ti písnu jo? budu mít málo času:-( nechystáš se taky na přehlídku pro escadu? že by sme se mohly potkat:-) docela ráda bych poznala tak sympatickou slečnu:-)
  • pro tebe je slušný chování a slušný jednání s lidma podmínkou jo? hm,tak to je mi tě docela líto já napsala až se začnete chovat slušně ne až napíšete jeden vzkaz kterej neobsahuje slova z vašeho rozsáhlého slovníku! na kterej by ste si mimochodem měli nechat dát patent mohlo by se s nim tak mluvit ve chlivě!
  • hilary_duff

material girls

*14* *14* *14* tanto film milujem najlepšíí na swete cmuQQ a hilary s niim a taky i haylie !! *14* *14* *3* *3* *3* naj najj najj *14* *14*
  • Josef Dominik

Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz /
  • síma

Hilary mam celkem rada ma uzasny filmy *15*
  • a kurňa zase sem se vytočila, holky s váma je švanda, miluju Vás
  • Hilary*

Hilary je nejlepšíí *yahoo*

nikdo na nííí nemááá <-- přesněě !!;)
  • tak tohle už nemá snad ani cenu komentovat:-))) ale fakt jsem se zasmála:-) kdopak tu píše za mě co? si beze mě nemůžete vystačit asi že jo? a když už bych chtěla jít s holkou tak určitě ne s nezletilim harantem! ale třeba agelina jolie to je kus!
  • Hilarys

Hilary Duff je moja naj naj naj osobnosť. Mám ju veľmi rada. Bola som veľmi rada keď som sa s ňou mohla osobne stretnúť. Dokonca aj na natáčaní filmu Material girls. Tak teda Hi Hilary :)
  • maroshuk

super

Hilary Duff je super a jak krasne zpiva *14* ale ja mam rada hilary a miley cyrus stejne mozna miley o trosku vic *14*
    • Hiluška je lepší než Miley Cyrus!

Hiluška je lepší než Miley Cyrus aspoň pro mě teda!Vdiť je hodná,hezka,krásně hraje,zpívá,pomáhá dětem a co Miley Cyrus?O té říkali na Nově cinemě,že by za ty prachy co dostáva,by se měla naučit pořádně spivat!Mě se Miley Cyrus NĚKDE na fotkách líbí a NĚKTERY písničky taky např.:moje best pisnička od Miley Cyrus je ta nová The party in USA,ale jinak ji vůbec nemusím.Sorry pro fanoušky Miley Cyrus! *1* *7* *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit