-
jéé
Nepříjde vám že tady diskuse trochu upadá?? Furt se hádáte jen o tom kdo lépe zpívá kdo je lepčí, Že Hilary oproti Miley má slávu zaslouženou...Jo v něčem máte pravdu, ale je to furt dokola příjde sem nějaký faninek Miley a začně žvatlat že Hilary je kráva...Stejně sem chodí jen aby nás naštval a vy na to furt reagujete je to diskuse ve kteeré se mám dozvědět novinky a názory ne aby ste se tady furt hádali stejně ničeho jinýho nedosáhnete... Můj názor je že je to zbytečný... Pro mě je Hilary nejlepčí ae nemusím svůj názor vnucovat ostatním.... *4* -
Ahoj :)
Ahoj Fanyky a fanouškové Hilary!!!Dívala jsem se jak to teď je v žebříčku a Hilary je 12...aby se dostala aspoň do desítky je potřeba aby na její profil kliknulo co nejvíc lidí...není to počtem fanoušků, vždyť Hilary jich má víc než Miley, ale počtem kliknutí, skuste to napsat svým kamarádům, ať na to aspoň jednou kliknou. Díky moc a nebude vám vadit, když sem párkrát přijdu si s vámi popovídat? *4* -
-
Re: Ahoj :)
Vůbec néééé jáá to tu uz taky psala *1*To stimkliknutim *3*
-
-
kláře::
já sklouzla před naším barákem. ale je to celkem v poho... -
wejk ap wejk ap
Wejk ap, Wejk ap on a setrdy najt, put on mejk ap on a setrdy najt ........ vyborny text, vyborny hlas ...... proste dokonale *9* -
Špatná herečka
Je to velice špatná herečka, aspoň ten zpěv u ní jak takž ujde. -
Žjooooowaa xD =o***
Hey jakO musiim rict ze ta fotka s Hilary a plysovyma opickama je jeetaa xD ae kraaaaaaasnaa =o** boze ja jiii miluju tu holku z Houstonuu!!!! xD =o**** *14* *14* *14* -
-
Re: Žjooooowaa xD =o***
přesně já jí taky miluji mocccccccccccccccccccccccccccccccc *14* *14* cc *14* ccc *14*
-
-
blog o Hil
ahojky jukněte na můj blog o Hilary je na www.dufhil.blog.cz díky moc *1* -
soutěž
Podpořte Hilary v soutěži o nejhezčí zpěvačku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-1-kolo#pridat-komentar ! =) -
hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.
si skvěláááááááááááááá -
-
Re: hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.
Jo To Je !!!!!!!!!!!!! *8* -
-
Re: Re: hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.
děláte mi radost hilary je prostě best jinak by nebyla 1 *1* -
-
Re: Re: Re: hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.
mate naprostou pravdu
*3* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.
ja hilary miluju nejvíc na světě
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *4*
-
-
-
-
-
No já bych taky řekla že Klára = Lindsay2 Předtim ju tady urážela a najednou sou z nich velký kamošky....................... pravá Klára by se takhle nikdy neponížila, nevzdala by to..............