-
hilary je boziii *14* mam o ni blog ale dneska jsem ho tvorila takze je to zatim nic moc jenom bych byla treba rada kdyby jste tam skocili a hlasovali v anketach nebo diskutovali.........................diiiky moc predem.. *4* *4* muj blog je: hilaryduff.webgarden.cz
-
válka as
tak to byl krutej film a nejlepší byla ta scéna s Hilary jak střílela z toho samopalu *15* -
-
Válka a.s
Jj super filmík!Mě se nejvíc líbilo jak tam Hiluška zpívala a tancovala!Jinak to Hilušce moc slušelo! *14* -
-
Re: Válka a.s
JJ bylo to dobrý já si zezačátku myslela že to bude kravina ale pak mě to začalo bavit
-
-
-
Tato herečka je fakt moc dobrá *14* *3* *5*
-
Hilarka
ja hilarku mam nej rada upa super zpevacka aj herecka!! *15* *15* -
Hil a Mike jsou novomanželéé
Ať jím to vydrží co nejdýl *14* -
myslim ye by se k joelovi ale vice hodila nejaka punkerka typu avril a vy
-
filmi
nevíte kde se dá koukat na film na internetu s Hill *9* -
-
Re: filmi
jo wim- na you tobe *3* -
-
Re: Re: filmi
ne skutecne na www.redtube.com *1*
-
-
RedTube
www.redtube.com -
-
Re: RedTube
díky moc -
-
Re: Re: RedTube
JÁ Hilary Duff zbožňuju a kdo ji nesnaší a nadává jí do krávy a já nevím co všechno jen na ní prostě žárlí ,ale kdy byste dřeli jako ona mohli jste být taky slavní *3* ona jsi to vydřela
-
-
-
-
Hillary Duff
Je krásná, hezky zpívá a nejlepší filmy jsou od ní.Asi se mi nej. líbily Italské prázdniny... trošku sem si u toho i poplákla kdyšjí odletěl ten Gorda domů .....(skoro odletěl) kdyby nepotlak pravou Issabellu.... a dál uš to známe.Je prostě suprová a tak jak vypadá ona .... to bych chtěla taky.Vždycky sem chtěla být slavná a zpívat pač mi všichni řikají že krásně zpívám.... a kdyš sem viděla italské prázdniny.Asi poletím do Říma :D Snad tam tu Issabellu potlam!!!! :D *5* *4* *5* *14* *3* *9* -
HILARY DUFF MA NAROZKY
VŠE NEJ K NAROZKAM HILARY :0) -
JE TO FAKT BOŽÍ ZPĚVAČKA I HEREČKA NEJRADŠI MÁM TYTO FILMY: ITALSKÉ PRÁZDNINY, MODERNÍ POPELKA, 12 DO TUCTU 2. *15* *8*