Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilary Duff je best!! Nejvíc se mi asi líbí její film moderní popelka !! :))
    • mě taky a ještě kráska mezí muži
  • kráááááva

Já jí nemůžu ani vystát a vy, co jí tak žerete a věříte těm jejím kravinám, že je panna atd., jste pěkně naivní...Samo chápu, že každýmu se líbí někdo jinej..BOHUŽel, ale i BOHUDÍK *13*
  • Hilary

Hilary is the best all over the world!!!
  • lenka2270

New Song

http://www.youtube.com/watch?v=DWaB 4PXCwFU její nová písnička
    • vterinka

Re: New Song

Leni myslím, že tohle: Breaking Benjamin - The Diary of Jane fakt není její písnička *1* Pokud se nepředělala na muže a nezměnila jméno ... *1* Dala jsi tu špatný odkaz. *3*
      • katuska_love

Re: Re: New Song

Tohle není její song *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: New Song

No to jsem si taky všimla. Už jak to začlo hrát, tak se mi to zdálo divné. *1* *1* *1*
          • katuska_love

Re: Re: Re: Re: New Song

Přesně..Hil nemá takové písničky a prvně se vždycky podívejte na název.. *14*
  • Erin
    Všechno nej.
  • Hilary

Ahoj všichni, přijde mi že se na Hil už nějak zapomenulo.Nemyslim přímo tady ale tak celkově a je to velká škoda.Hilary je úžasná.To je jenom takový můj názor.Nepřijde vám to taky?
    • duffik
      Podle mě se na ni hodně zapomělo.Kdyby jí dali nějakou hlavní roli v nějakým hodně známým filmu.Ale nevadí i tak jí mám nejradši ze všech celebrit.Třeba Selena Gomez ničeho nedosáhla jako Hil,nebo hnusná Miley taky nic moc neudělala.Prostě Hilary je podle Mě ta nejlepší herečka,zpěvačka,textařka a modní návrhářka.Kdo si myslí to samé,ať dá palec nahoru :-)
  • Lidi viděli jste třeba nějaké jiné filmy než jenom Moderní Popelku a Italské prázdniny?Já jsem viděla i Nikdy to nevzdávej a taky Pan Božský a bylo to fakt super, i když Nikdy to nevzdávej byl smutný, ale dobrý film.A ta písnička je krásná. *4* *4*
  • ha ha seš trapka a asi neumíš číst psala sem že jedu do A.L nedávno sem se vrátila a nemam čas bavit se s někym jako si ty a kdyby sis všimla tak sem tu zmiňovala název agentury....myslela jsem že seš alspoň natolik inteligentní aby sis adresu domyslela asi sem tě ale předcenila napovim ti zkus začít písmenkama www většinou sou na klávesnici skoro nahoře zleva za radu i neděkuj:-)
  • k příspěvku Tak dost:znovu opakuju že Hil na jiné role než jsou romantické dojáky prostě nemá(už kvůli její vizáži) a také už podruhé zdůrazňuju že Natalie Portman nebo Keira Knightly(a určitě je takových hereček víc)můžou hrát v romantické komedii i thrilleru!Vždyť Keira hrála zabijáka ve filmu Domino a taky něžnou krásku v romantickém filmu Pýcha a předsudek... *13*
  • kajuska4

twe

Vy věříte všemu...vy nevíte že si tu vymysleli..twe nevěřím aji kdyby tak je to Hil soukromý..mně to nevadí a jestli vám jo tak nejste pravý fandové...

MILUJU TĚ HIL *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit