-
FOREVER HILARY
Hej lidisky chapete nekoho kdo nema rad Hilary vzdyt ja ju lafuju jsem se malem kdyz jsem drzela v ruce jeji CD Best Of ona je nejky na svete doufam ze se mnou souhlasite paaaaa *4* *15* -
prosim o hlas..dekuji
ahoj :))
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/ -
a taky neska večer dem s GCílou ,Joelem a Benjim na večeri do nejdražší restaurace v Miami takže se už mrtě těšim ...
-
no tak za prvé jsem zjistila že mnohem zábavnější je tyto diskuse sledovat jen z dálky je to lepší než se koukat na prasata v zoo ale dosti podobný to musim nechAT! A ZA DRUHÉ MI PŘIJDE DOST UBOHÉ DĚLAT SI SRANDU Z ATENTÁTŮ BIOLOGICKÝCH ZBRANÍ ATD ABY STE SE JEDNOU NEDIVILY!
-
: I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
no tak mu vyřid že když ji urve do tejdne tak že za mnou může přijet do mý vily v Kalifornii na kafe.. -
Hilary
Italské prázdiny nebo Moderní Popelka??To jsou prostě super filmi stejně jako Hilary. *3* -
Všechno nej ♥
Všechno nejlepší k 22. narozeninám ♥♥ -
happy birthday
happy birthday Hil I love you so so much *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
VŠICHNI PIŠTE
AHOJ VŠICHNI !!!! JÁ S MOJÍ KÁMOŠKOU SESTAVUJEME SEZNAM LLIDÍ , KDO BY CHTĚL ABY MĚLA HILARY V ČR KONCERT , VŠICHNI ZÁJEMCI AT PÍŠOU NA MOJE ICQ 313-258-051 . VŠEM PŘEDEM DĚKUJI A PROSÍM PIŠTĚ JE TO DŮLEŽITÝ !!!! *14* -
Hilary + Avril = žeru je :D
čau lidičky hilary se mi moc líbí a je skvěle hlavně její písen wake up a film nikdy to nevzdávej ale myslím si že nemusíte pomlouvat avril ;) jsou obě uplně jiný a má každá svůj styl :) tak v klidu :D jinak tu bude zas bitva *15* *15* *15*