Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilarkamucik

FOREVER HILARY

Hej lidisky chapete nekoho kdo nema rad Hilary vzdyt ja ju lafuju jsem se malem kdyz jsem drzela v ruce jeji CD Best Of ona je nejky na svete doufam ze se mnou souhlasite paaaaa *4* *15*
  • gabi123

prosim o hlas..dekuji

ahoj :))
    PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/
  • a taky neska večer dem s GCílou ,Joelem a Benjim na večeri do nejdražší restaurace v Miami takže se už mrtě těšim ...
  • no tak za prvé jsem zjistila že mnohem zábavnější je tyto diskuse sledovat jen z dálky je to lepší než se koukat na prasata v zoo ale dosti podobný to musim nechAT! A ZA DRUHÉ MI PŘIJDE DOST UBOHÉ DĚLAT SI SRANDU Z ATENTÁTŮ BIOLOGICKÝCH ZBRANÍ ATD ABY STE SE JEDNOU NEDIVILY!
  • : I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF

no tak mu vyřid že když ji urve do tejdne tak že za mnou může přijet do mý vily v Kalifornii na kafe..
  • Hilary

Italské prázdiny nebo Moderní Popelka??To jsou prostě super filmi stejně jako Hilary. *3*
  • andyk

Všechno nej ♥

Všechno nejlepší k 22. narozeninám ♥♥
  • jessica13

happy birthday

happy birthday Hil I love you so so much *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • VŠICHNI PIŠTE

AHOJ VŠICHNI !!!! JÁ S MOJÍ KÁMOŠKOU SESTAVUJEME SEZNAM LLIDÍ , KDO BY CHTĚL ABY MĚLA HILARY V ČR KONCERT , VŠICHNI ZÁJEMCI AT PÍŠOU NA MOJE ICQ 313-258-051 . VŠEM PŘEDEM DĚKUJI A PROSÍM PIŠTĚ JE TO DŮLEŽITÝ !!!! *14*
  • david16

Hilary + Avril = žeru je :D

čau lidičky hilary se mi moc líbí a je skvěle hlavně její písen wake up a film nikdy to nevzdávej ale myslím si že nemusíte pomlouvat avril ;) jsou obě uplně jiný a má každá svůj styl :) tak v klidu :D jinak tu bude zas bitva *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit