-
...
já hilary miluju a nikdy se ji nevzdam je skvela posloucham jeji pisnicky koukam denne na jeji filmy a ted kdyz je ta hnusna praseci chripka tak je pobliz uzemi kde se vyskytla a texas je tam taky postizena oblast ja o ni nechci prijit jo a k tomu esu ji gratuluju 6.misto je super doufam ze se vysplha na 1!!!!! *9* -
Hilary
Nevíte prosím vás někdo kolik Hilary měří...prosím napiště mi na mail...Jinak je Hilary Duff nejlepší herečka jakou znám ... -
x versus y
Myslím, že se hodí, aby zareagoval i nějaký muž, jestliže se má hodnotit dívka. Takže musím říci, že Hilary je skvělá herečka, ale náměty jejích filmů jsou dost obdobné (což mi vůbec nevadí), skvělá zpěvačka, a to nemůže popřít nikdo, protože komu se její písně nelíbí, prostě má jen jiný vkus. Především je to ovšem krásná žena a podle jejích filmových rolí si můžete krásně všímat, jak přechází ze sladké dívky k velice vyzívavé ženě. Herečka, zpěvačka, modelka, modní návrhářka, dokonce obchodnice, a jistě jsem na něco zapomněl. Aeterna glória Hilary Duff. -
♥Vše nejlepší Hilary♥
♥♥♥♥♥Vše nejlepší k narozeninám milá hilarynko.♥♥♥♥♥ -
:*
Happy Birthday Hilary! I wish you luck, love, and that you released some neve album simply no health and you have a nice birthday Enjoy! I love you Hil: * *14* -
Moderní popelka
Tak na Primě se asi rozhodli pro filmy s Hill :-) ... Příští sobotu, 5.3. je Moderní popelka. :-) -
-
Re: Moderní popelka
ahoj vterynko! -
-
Re: Re: Moderní popelka
jo a ještě něco, jsem vterInka! a ne vterYnka -
Re: Re: Moderní popelka
Ahojky Nati :D
-
-
Re: Moderní popelka
Dívám zase *15* *14*
-
-
k
ses muj clovek,fakt mluvis mi z duse -
Hill
Všechno nejlepší k narozkám.Hodně úspěchu,lásky a štěstí. *4* -
pro clare
jj....jde poznat že my jsme na jine intelektualni rovině než ona,ty jsi ještě nepochopila že ona studuje v 17ti vysokou školu?hhh leda tak na vysoke škole bohnicke...haha odkud vlastně jsi? -
chjo..
chjO hilary zase klesla na 8 misto