-
RGG.
No ja nechapu co se lidem na ni libi prome je obycejna ja ji moc nefandim me se nelibi je voskliva *16* *10* *5* *13* *13* *13* -
-
Re: RGG.
tak sem kua NELEZ když se ti nelibi a nefandis ji.. -
Re: RGG.
Já zbožnuju Hil aji Van ! Obě mají neco do sebe a každá je v nečem jedinečná *1*
-
-
no,ha,ha promiň ale sprostý a ještě k tomu nezletilý holčičky já fakt nebalim:-) dámy,dámy kdyby hloupost nadnášela tak vy už ste na oběžný dráze:-)
-
xD
Hilary je super...má super písničky a miluju filmy s ní *15* sou správně trhly a to mam rada *3* *1* -
Happy Birthday
Všechno nej HIL!!! *3* -
..
dokonalost sama!! *14* *14* *3* -
-
Nej Nej !!
Hilarka... upa užasný člowíček.. krásně zpíwá a užasně hraje we filmech.. prostě dokonalost sama ! A ještě k tomu se wěnuje charitě... i když nemusí... je prostě užasná.. *15* -
-
Re: Nej Nej !!
mít tolik peněz jako ona tak je takz rozdávám po charite
-
-
-
a odkaz?zase nikde!!:D
-
...
Hil is with only a one "l"... -
Orální radovánky
Já tomu teda nevěřím!Podle mě ho jenom líbala na břiše!Všimněte si těch fotech co vyfotili paparazzi jak ji žádal o ruku!To tomu nasvědčuje a vůbec to nevypadá žhe mu by to dělala!Pochybuju že Hiluška takovi sprosťárny dělá! *9* *13* *7* *3* *8* *5* -
-
Re: Orální radovánky
ja tomu taky neverim protoze 1 fotka nemuze byt hned dukaz oralniho sexu a ja myslim ze by ty sprostarny nedelala v takove poloze jako na ty fotce *8* *13* *13* -
Re: Orální radovánky
je to akokeby zašifrované tie fotky jako ja tiež neverim že hilarynka by to robila na tej fotke nie je poriadne nič vidiet a 1 fotka nic nedokazuje !! to musí byt špatne !! *13* *13* *13* a ešte na terase !! to by neurobila *13* *13* *13* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *5* *5* *13* *13* -
-
Re: Re: Orální radovánky
přesně pochybuju že by na terase kde chodi lidi a taky museli cekat ze tam budou paparazzi dyt ji porad vsude sledujou *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Orální radovánky
já si myslim,že když už,tak ne na terase,ale na pokoji a stopro by mněl mike alespoň tričko dole!!:( *10* *16*
100 pro je to fotomontáž!! *10* *16* *5* *13* *8*
Navíc,proč když už jednou zalolezly,tak proč by zase vylejzaly??!!
Je to kec a je to od těch paparazziů pěěkně hnusný!!
jo ale nesouhlasim s duffik!!
Každej si užívá no a co?? a Myslim si,že i Hilary si užívá,ale tamta fotka byla rozhodně fotomontáž!! *16* *10*
-
-
-
-
Parfém
Chtěla jsem se zeptat, má někdo parfém Hilary Duff - With Love? -
Ahooj
Dlouho sem tu nebyla xD Jinak Hilary je 100% nejlepší v Moderní Popelce v Itwlských Prázdninách a v Nikdy to nevzdávej ale miluju jí ve všem i jako zpěvačku :)) -
-
Re: Ahooj
:)
-