-
pro terku
napiš mi svuj mail -
pro I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
Dííííík.A jak se jmenujes? -
Hilary Duff
Je docela dobrá a hlavně není nafoukaná a výstřední jako třeba Paris Hilton nebo Tom Cruise. *13* *4* -
Hilary je prostě best !!!
♥♥♥ já miluju Hilary Duff ♥♥♥ !!!! -
-
Re: Hilary je prostě best !!!
si lesba nebo co??????????!!!!!!!!!!!!!!!! *1* -
Re: Hilary je prostě best !!!
♥je beeest *14* *14*♥ *14* *14*
-
-
4au Hilari moc ti fandim!!!!!!!!! *3* *3*
-
LOWUJŮŮ
Šeckoo NEEEJ k 22 narozenináám *14* Si ze všech NEJLEPŠÍÍÍÍ *14* *14* *14* *3* A NIKDOO na Tebe nemááá =o** -
Titulek
Lidi vy jste fakt psycha!! Si uvědomte, co tady provádíte...Stejně si to Hillary nikdy nepřečte..Navzájem se tu urážíte a myslim, že to je zbytečný..Neřikám, že je špatná, ale je mnohem více lepších hereček a zpěvaček..Radši nebudu jmenova, nechci spustit další vlnu nadávek pomluv atd...Jasně, mějte si ji rádi, ale bez těch trapnejch keců a nadávek, nebylo by to lepší?? *7* -
Hil
teda to se tady celou dobu bavíte jen a tom kdo jí má rád a kdo nemá?
Proč neřešíte něco smysluplnějšího..? -
Vše nejlepší!
K dnešním narozeninám bych Ti chtěla popřát hodně štěstíčka zdravíčka, plno lásky a úspěchů jak v osobním životě, tak i v kariéře. Mám tě mocky ráda a doufám, že budeš stále taková suprová holčina se skvělými filmy a písničkami! Vše nejlepší!!! *3* *3* *3* -
pro claire
ha,ha tak te´d jsem se tak od srdce zasmála až mě z toho bolí břicho! takže tobě ani ještě neni 15??? ha,ha no to vysvětluje i ten tvůj rozsáhlý slovník! přijd až dospěješ chudinko malá pak teprve budu s tebou o něčem debatovat! mě tady nebude nějaká nezletilá chudinka urážet tak za měsíc ju zatim budu se těšit:-)