Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro terku

napiš mi svuj mail
  • pro I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF

Dííííík.A jak se jmenujes?
  • Hilary Duff

Je docela dobrá a hlavně není nafoukaná a výstřední jako třeba Paris Hilton nebo Tom Cruise. *13* *4*
  • legally-blonde

Hilary je prostě best !!!

♥♥♥ já miluju Hilary Duff ♥♥♥ !!!!
    • Re: Hilary je prostě best !!!

si lesba nebo co??????????!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
    • Re: Hilary je prostě best !!!

♥je beeest *14* *14*♥ *14* *14*
  • 4au Hilari moc ti fandim!!!!!!!!! *3* *3*
  • LOWUJŮŮ

Šeckoo NEEEJ k 22 narozenináám *14* Si ze všech NEJLEPŠÍÍÍÍ *14* *14* *14* *3* A NIKDOO na Tebe nemááá =o**
  • Titulek

Lidi vy jste fakt psycha!! Si uvědomte, co tady provádíte...Stejně si to Hillary nikdy nepřečte..Navzájem se tu urážíte a myslim, že to je zbytečný..Neřikám, že je špatná, ale je mnohem více lepších hereček a zpěvaček..Radši nebudu jmenova, nechci spustit další vlnu nadávek pomluv atd...Jasně, mějte si ji rádi, ale bez těch trapnejch keců a nadávek, nebylo by to lepší?? *7*
  • Hil

teda to se tady celou dobu bavíte jen a tom kdo jí má rád a kdo nemá?
    Proč neřešíte něco smysluplnějšího..?
  • vterinka

Vše nejlepší!

K dnešním narozeninám bych Ti chtěla popřát hodně štěstíčka zdravíčka, plno lásky a úspěchů jak v osobním životě, tak i v kariéře. Mám tě mocky ráda a doufám, že budeš stále taková suprová holčina se skvělými filmy a písničkami! Vše nejlepší!!! *3* *3* *3*
  • pro claire

ha,ha tak te´d jsem se tak od srdce zasmála až mě z toho bolí břicho! takže tobě ani ještě neni 15??? ha,ha no to vysvětluje i ten tvůj rozsáhlý slovník! přijd až dospěješ chudinko malá pak teprve budu s tebou o něčem debatovat! mě tady nebude nějaká nezletilá chudinka urážet tak za měsíc ju zatim budu se těšit:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit