Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, Miley je p.....a.Nevie spievať,a jej sestra NOAH CYRUS je tiež k......a a aj jej driha sestra BRANDI CYRUS je tiež š......a neviedia spievat *1* *2*
  • Nic moc

Hilary Duff je jen obyčejná malinkatá hvězdička, co se snaží prorazit svoji naivitou.
  • katka-horses

Hilary

Hilary je super herečka a zpěvačka ale nejlepší byla v Italských prázdninách *1*
    • _lenulinka_

Re: Hilary

tjn taky se mi tam nejvíc líbila....:)
      • miley.the.best

Re: Re: Hilary

Italské prázdniny byly dobrý *3* , pod louhé době jsem si poslechla její songy a Reach Out je fakt supr písnička *14* *4*
  • miley.the.best

!

Vše nej! Moc ti přeju hodně lásky, štěstí a úspěchu! *4*
  • pro kláru

Jo a ani na to nereaguj jelikož mě názor tak ubohé a povrchní existence nezajímá! no jo ty jsi tak dospělá až to bolí ... ale třeba jednou dospěješ ale spíš myslím že ne!!! Tak ciao
  • Filmy

Jestliže jste takoví fanoušci, jistě byste měli vědět, že většina jejích filmů je na youtube. Stačí si třeba z osobnosti.cz hodit do youtube anglický název vybraného filmu a za to part 1. Samozřejmě pro ty, kdo umí anglicky. Ale popravdě k tomu nijak výraznou znalost angličtiny nepotřebujete. Pochopíte to tak jako tak.
  • Jo a k Hilary ta neumí nic pořádně ani zpívat a ani hrát jedno horší jak druhý!
  • Hil

Hilary je uplně nejík herečka a zpěvačka na světě..mám jíí moc ráda!! *14* *14*
    • Re: Hil

Jako herecka nestoji za nic, fily ma propadaky, ktere nejdou ani do kin, zpevacka, taky nic moc, ale je krasna, nejkrasnejsi.
  • Hilary neeej

Hil je proste 1 i kdyz je na 4 pro nas je na vdy 1 ne???? teda aspon pro mne je :)
  • Hil

Hil je prostě skvělá,když jsem jí viděla ve filmu Nikdy to nevdávej tak je pro mě fakt anděl..byla tam užasná!!Je mocinko krásná to musí uznat všichni... *14* *1* A i jako zpěvačka je dobrá!Jen tak dal... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit