Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hillary je fan kočka!!Jej filmy a hudby sú super!!!HILLARY JE SUPER!! *4* *4* *3* *3* *3* *14* *14*
  • Je fakt skvělá

Je fak t dobrá na to že je tolik oblíběná tak se moc často neobjevuje! Asi prot, že nedělá žádné trapasy!!!! *14* *4* *1*
  • Hilary!!!

nevim co bych dala za to Hilary videt na vlastny oci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • aakristina

Re: Hilary!!!

no ja bych ani tak hilary nechtela videt chtela bych vydet vanessu na vlastni oci
  • artus6

Lady GaGa nesnášim ji!

jn a jak to vubec funguje, za co se přidavají ty body? *16*
    • puspuspusinka

Re: Lady GaGa nesnášim ji!

musíš sem hodně často chodit a řekni i jiným,...ať semka chodí pořád a Hil vyletí jak raketka *14*
      • Re: Re: Lady GaGa nesnášim ji!

doufam ze predzene hnusnou gagusu *16*
  • Jee holky sry, sem se přepsala!!!!Sem nak premejslela nad Poděbradama tak sem napsala Poděbrady místo Pardubek!!Fakt sry........:D
  • ,..

chcipni :) ... a doufam ze ji tu nekdo jeste popreje ... ptz se tady chodi kazdy den divat :)
  • elitte look se menuje ta tvoje agentura? dala sem ji vyhledavat a nic se nenaslo,kdyz je tak prestizni,proc nema svoji vlastni stranku?
  • Čau lidi, pls nevite někdo název filmu ve kterem Hilary hrála dívku jejiž bratr zahynul při autonehodě a ona pak odešla na školu pro hubebně nadané. Dál už si jen pamatuji že tam šlo o nějakou soutěž talentů. Myslim že to před časem běželo v Tv. Předem díky za odpovědi *3*
    • Re: Nikdy to nevzdávej

Ten film se jmenuje Nikdy to nevzdávej (Raise your voice), ale mě docela zklamal... *9*
      • Re: Re: Nikdy to nevzdávej

nechapu proc je to nejhezci film jaky kdy natocila tak se vzpamatuj!!!!!!!!!!!!mimochodem vsechny jeji filmy jsou krasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Avrilka !!!!!!!!!!!!

Avrilka je lepší a taletovanější a hezký něž ta ošklivá hilka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: Avrilka !!!!!!!!!!!!

Když Hilary nemáš ráda, tak nemůšíš sem chodit psát nějaké komentáře. Já osobně mám Avril a Hilary ráda na stejno. Jsou obě úžasné. A když máš, ale né jenom ty takové blbé poznámky, tak je sem radši ani nepiš nikdo na to není zvědaví. Každý máme svého idola.
  • aakristina

RGG.

ja zase hrozne moc fandim vanesse hudgens je to muj vzor vanessa hudgens je nejkrasnejsi je muck krasna na kam se na ni hrabe hilary vanessa je tohle *4* ... a hilary je tohle *9*
    • riese

Re: RGG.

Hele koukej,když se ti Hilary nelíbí tak si to nech pro sebe.Představ si,že ty a tvoje spulužačka,kolegyně...(to je jedno) by jste měly fanouškovské stránky a soupeřily by jste o to kdo je lepší!!!!A někteří její spolužáci by řekly,že tvoje soupeřka je*4* a ty jsi*9*!!!!!Určitě by se to nelíbilo tvým fanouškům tak prosím své osobní názory si nechej pro sebe a moc tě prosím neurážej *13* Hilary Duff *13*
      • riese

Re: Re: RGG.

jj abych nezapoměla Vanessu mám taky ráda a taky mám ráda celé HSM!!!ale i Hilary Duff je skvělá
    • andyk

Re: RGG.

aby jste se z te Van a Ashley nepo*****, čím se oni proslavily?? jen díky filmu HSM jinak by o nich nikdo ani nevěděl..!! a díky tomuto filmu vydaly CD atd..já proti nim nic nemám, jasně..měly štěstí, ale i přesto, že je nějak extra nemusím nenadávám jim a už vubec neporovnavam s jinyma celebritama!! jen tak..jak te vubec napadlo porovnavat Van s Hil ?? trosku divne ne? jak dlouho je na slvane scene Hil a jak Van..co všechno dokazala Hil a co Van..jako sry, ale ji s ni porovnavat nemuzes!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit