-
Hilary Duff
Hiary Duff je úžasná já ji obdivuji je fakt super moc moc moc moc moc moc super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
narozeniny
Všechno nejlepššííííí k Tvým 22 narozkám mám tě mooooc ráda jsi nejlepší zpěvačka a herečka na světě -
všechno nejlepší
Dnešním dnem bych chtěl popřát Hillary všecno nejlepší k jejím 19náctým narozeninám.Doufám že bude stále skvělá jaká je ted je to moje nejoblíbenější herečka a taky dobrá zpěvačka. -
SKD
Tak to vypadá zhe Miley Cyrus za chvili Hil predbehne a to mi je celkem líto páč to co dokázala Hil je daleko víc než Miley( jako ta je taky uža) *3* -
-
Re: SKD
? A nebude to tím,že Hilary má už za sebou delší kariéru? *7* Jinak taky mám radši Hilary než Miley. -
Hil a Miley mají hodně společného..a každá má na svou dobu něco nej :) fandím i Hil i Miley..obě jsou supr a zaslouží si to♥ -
To se nesmi stat ze Miley predbehne hil!!... *16*
-
-
Hilušce
Hiluško všechno nejlepší k tvím dnešním narozenímám mam tě moc moc ráda *14* -
tak aby tady nedošlo k omylu: nějak jsem nepochopila co má to,že se mě tu někdo inteligentní zastane společnýho s mojí sexualní orientací ta je naprosto v pořádku tím jsem si 100% jistá..ha,ha nic proti menšině,samozřejmě:-) pro mar´tulinku: jo? tak ti děkuju:-) a u jaký si prosím agentury??? děkuju,že ses mě tu zastala,je vidět že máš rozum a stejně jao já,víš jak to v zákulisí modelingu codí a víš o čem mluvíš:-) až to půjde tak se ti na ten mail ozvu:-)
-
miluju ji...je super... *14* *4*
-
Hilary Duff
Je super *3* *3* -
nick.love
dkonalá,úžasná,nejlepšíí :)
miluju jeji pisnicky filmy!! *14* *14* -
Narozky
Všechno nejlepšííí *15* *3*