Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vse nej

vse nej hilary duff zmen si obrazek na hezci *14* *14*
  • email pro hilary

ahoj sem nova fanynka hilary ja ji napsala email ale pochybuji ze odpovi *7* *7*
    • Re: email pro hilary

Jo já jí chci taky napsat ale ještě sem se k tomu nějak nedostala *1* ale podlemě odpoví *7* *7* snad.. *7* *7*
  • pardon,blbne mi počítač nechtěla jsem to poslat 2krát,omlouvám se:-)
  • je.....

je skvěláááááááááá je ůžasná: )ale jetu jedna celebrita kterou mám rači než Hill a tojeeeeee vanessa HUDGENS je skvělá a hilari DUFF je taky moc super:)
  • oi oi

http://girra.blog.cz/
  • ......

ahoj Hilary Duff je super.
    koukla jsem se na Moderní Popelku a bylo to super.je fakt skvělá *4*
  • ...

Klára : O.K....tak se někdy ozvi...Kláru vůbec neznám a příjde mi jako "fajn" holka!!!!Tak nevím co děláte..až tak v 17letech pochopíte co je to život!!!!Tak zatim Hoj
  • Soutěž o 5x DVD

Posloucháte Hilary Duff? Jo? Chcete její nový film na DVD? Jo? Tak honem na www.hilaryduff.cz, probíhá tam soutěž o 5 kusů DVDček s tímto filmíkem.
    • Re: Soutěž o 5x DVD

Hil je nej nej podívejte se na můj blog www.hilary-denik.blog.cz díky *14*
  • Výška

Prosimvas newite nekdo kolik meri hilary duff ja jsem slysela ze je malinka...diky za odpoved!;-) *4*
    • Re: Výška

prej něco kolem 163cm
  • !!!!!!!!

Kurňa já jsem pako, klárko omlouvám se ti..můj mejl je Fekynka@centrum.cz...Fakt promin, mooooc se ti omlouvám..ted sem si to uvedomila...!!!!Fakt promin!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit