-
pro klárku
Nene, na Escadu sem nejdu...moje agentura je (nevím jestli jí budeš znát...sem tam už od svejch 12, a nevím jestli je tak "prestižní" jako Ellitle look) M&M tam je to dobrý....=) Vydělávám si docela dost, mno..=) A ty přehlídky sou taky SUPER!!!Ve svých 13 sem měla první přehlídku "junior" v 14 další...v 15 sem fotila do magazínů, v 16 to bylo hoodně přehlídek, v 17 sem fotila pro zahraniční magazíny a v 18....to mně ještě čeká..=D Mno...tak se mi prostě ozvi, až budeš mít teda čas, ráda si počkám...Tak zatim papa -
greta
nevíte kdy bude v kinech (nebo už byl) nebo na dvd film Greta?? -
-
Re: greta
ještě nebyl nikde v kinech... na dvd výjde různě, v ČR ale asi až za hodně dlouho...
-
-
chybělo
jo v životopisu chybělo že je hil modní designerka a taky tam chyblě značka její, tak jsem to tam dopsala a za pár dnu to tam bude *3* -
ahoj
hilary je moc krasna chtela bych byt jako ona a bej tak nadana *14* *14* fakt je moc krasna tak ji to tak zavidim *14* *14* *14* *14* -
New Správce...
Ahoj jsem nový správce Hilary Dff je to dobrá zpěvačka a herečka..Doufám že vám to nevadí...budu se o tento profil co nejlépe starat!!A nevhodné nebo urážlivé příspěvky(pokud to nebudě něčí názor)ae urážka okamžitě mažu...a nepravdivé novinky taky...doufám že mě chápete a mějte se hezky pokud byste chtely něco smazat nebo já newm...napištemi a pokud tobdew možné jako správce Hil vám vyhovím... -
-
Re: New Správce...
díky žes ten profil založila je suprovej hlavně ty fotky a tapety!!!! *3* *3* *5* -
To je supééér!!! Konečně rozumná hlava! *4* -
To jsme to teda dopracovali! *5* -
-
Re: Re: New Správce...
Asi ses přeřek ne??! xP -
-
Re: Re: Re: New Správce...
Ne. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: New Správce...
Vadí ti něco??nevhodné přízpěvky mažu!!takže je zbytečné tu nadávat.....já vám je stejně hned smažu...takže je to zbytečný....a balle sklidni HoRmOn hilary je totiž krásnoučká a nejlepšíííííí lovíček na světě je to SuPrR holjkana světě takže zkalpni! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New Správce...
no od něo jsem taky žádnej dobrej neviděla!!ae prostě nebude tu nadávat sprostě na to at zapomene!!já se o tento profil budu starat!!a žádný sprostárny tu NeBuDoU!! -
Re: Re: Re: Re: Re: New Správce...
no kdybys chtela smazat vsechny jeho nevhodny prispevky tak smaz rovnou vsechny protoze zadnej dobrej sem este nevidela :D
-
-
-
-
-
-
Pro Hill,super holku
A taky jsi super v "Moderní popelce" ale nemá cenu to tu psát ty seš super naprosto VŠUDE!!!!!!!!!!!!!!!! -
Plakáty
nabízím 2 plakáty Hill za 20kč i s poštovným jestli byste měli zájem pošlu foto na lucibus-buffy@seznam.cz prodám jen v celku -
a co je na tom tak divnýho že muj fotr bydlí v A.l? tam emigroval... a co jako? no marťulinka je modelka nevim proč by bejt nemohla jí písnu ale přišla mi o.k a na joshe užž jsem se dlouho kouknout nebyla takže o žádný dashe nevim ale jestli se mě zastala tak že jí taky děkuju:-)
-
...
pěkné -
dík
Moc vám děkuji že jste mi poradili -
-
Re: dík
oh ♥
-