-
Oficiální web
Pokud se Vám stejně jako mě líbí Hilary Duff, tak neváhejte a navštivnte náš web, jste všichni vítáni *3* -
-
Re: Oficiální web
jaky ma ten ofcialni web???????????? *4* *4* *3* *9* *9* *14* *14* *14* miluju ji !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Oficiální web
www.hilaryduff.cz *1*
-
-
ne vůbec to nbylo otřepený tohle jsem ještě neslyšela:-)
-
dgfg
Mno jo tresta3 aby se tu náhodou neukázal ale stejně www.hilaryduff.cz je neeej.!!! *14* -
Hilary Duff
Hilary je hrozna...jedna z nejhoršich zpevacek co znam..(po Sandře Bell)...herečka uz je teda trochu lepsi...ae samozrejme kazdy mame sve idoly,co -
Ach jo.....
Opravdu.....,ale...opravdu ju nemusím ........Nechápu proč ji všichni tak zbožnujou.. Ono vlastně není proč,vzhledem k tomu že jsou lepší herečky a zpěvačky..... *13* *13* *5* MNOHEM LEPŠÍ.............. *13* *13* *13* *5* *5* -
Pro všechny...
Chci sem jen napsat pár slov, já vím, že to třeba nechcete číst, ale prosím, pět minut obětovat můžete...
chci říci, že každý máme jiné názory, a proto je normální, že se tu takhle dohadujeme, ale je to úplně zbytečné. Tak prostě má někdo Hilary Duff rád a někdo ne. Tak sem píšou fanoušci, no a co! Vy ostatní, kteří nemáte rádi Hilary Duff, máte určitě zase rádi někoho jiného z celebrit a taky by se vám nelíbilo, kdyby vám tam do diskuze psal něco, že je ta celebrita hrozná atd. Tak prosím neděljte ostatním to, co byste nechtěli, aby vám dělali druzí... -
ne ty taková nula se nepleteš:-) a mě už pomalu začíná přestávat bavit ty vaše omezený keci fakt už mě nudíte
-
Natálka
Vona je prostě super!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *5* -
Hillarka Duffinka:-)
Hillarku mám moc ráda. *4* -
klárko, proč mi něco slíbíš a pak to nedodržíš????Proč mi kurnik nenapišeš ten mail????Sem tady na něj čekala už od pondělí a nic...tak něco neslibuj když to nedodržíš!!!!!