-
Pjsoím
Ahojky, můžete prosím hlásnout pro mou kámošku? Děkuju moc http://www.bavse.cz/#/galerie/78441 -
OMG ...........
Supeer Hiluška je na 7. místě jen tak dáál at si zase na 1.!!!! jako kdysy nez se sem Miley ta blbka!!! :( ,ale jako já to nechápu.... vy tu pořád říkáte at dostaneme Hilušku na 1. místo ae sami ste třeba taky fanouškem Miley ale takhle tam nikdy Hilary nedostaneme... :'( *3* -
-
Re: OMG ...........
jo jenze chapes spousta lidi ma treba odost raci hil nez miley ja sice ne ale nekdo treba jo a kdyby sem ty lidi nechodili tak hilary ani na 7 miste neni -
-
Re: Re: OMG ...........
teda miley nez hil ja se spletla xD
-
-
-
Hil
tak jako hilary to sluníčko když se ve filmu usměje je to pohoda se dívat na její filmy je to jako by bylo všechno až moc dobrý!!! *3* -
ja jsem nahodou krasna abyste vedeli.je mi 17 a mam firmu kosmetiky v italii. a mam za kluka vojtu kotka a bydlim v praze
-
Hilarynka
Hilary je nejlepší a vždycky bude je prostě dokonalost sama *4* *4* *3* těším se až u nás v čr bude mít koncert *3* -
pro:Martina - Martina
máš fakt pravdu, Hilary je prostě dokonalá. Já Miley taky moc nemusim, ne že by neuměla zpívat, to určitě umí, ale přijde mi, jako kdyby se chtěla rovnat všem těm slavným zpěvačkám a chce to zvládnout za takhle krátkou dobu. Je namyšlená a mladá. Myslim si, že dlouho nevydrží, narozdíl od Hilary. Ta si na nic nehraje, ona je sama sebou a neni namyšlená, je mi fakt líto, že je až na 10. místě, snažim se jí nasvštěvovat, co to jde.... *9* -
-
Re: pro:Martina - Martina
To já taky. Prostě Hilary bude vždy nejlepší (aspon pro mě) koukám se na ní každý den, poslouhcám její písničky každý den. Hlavně žeru písničku Reach Out ta je upe nejlepší stejně i klip
-
-
Popcorn
Dneska jsem si koupila ten Popcorn a Hiluška tam vypadá fakt suprově jako vždycky! *3* *14* *14* -
-
Re: Popcorn
Ahojda já se přidám jo?já Hil miluji moc *14* je nejlepšííííííí dneska jsem dostala plakátek s HILuškou *14* YYYYYY *14* YYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* -
-
Re: Re: Popcorn
a kde si vzala ten plagat pls? -
-
Re: Re: Re: Popcorn
to jsme dostala od kamí nejlepší *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Popcorn
jsem* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Popcorn
jj *15* -
jéé tak to se nedivim *1* za plagaty *1* -
no nee nejlepší ale ta ona mě dává pokaždé plakát tak jí jakože mám jako nej *15* *5*
MILUJI TĚ HILUŠKO *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Re: Re: Popcorn
to y tam nemělo bejt
I LOVE YOU HIL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
hlasuj
ja fanaticky miluji Hilary a preto aj na teto stranke se snazim aby bola v top 10,uz sa to podarilo,kazdy den hlasuji pro jeji fotky aspon 50krát desinou a tak sa jej fotky dostanú do top 10,prosim hlasujte aj vy,kdyby ste mohli dajte nove fotky o Hil na tuto stránku (ja nevim proc ale nevím dat na tento web zadnu fotku) *9* *9* *14* *14* *1* *1* *1* -
dada
Hilary Duff ste ůžasná a nevím jak to děláte chtě bych být jako vy!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: dada
jo jo je pekna chtela ych bit kako ona i kdaz ja mam blond vlasyale onam je prekrasna a hezky spiva poste je upe supe *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* -
Re: dada
asi bude dcerou majitele toho slavného Springfieldského pivovaru *1*
-
-
Hilari:-*
No ona je prostě nej ...a nikdo na ní nemá..:-* *14* -
-
Re: Hilari:-*
jo je super
-