-
Claire
No jo už se vecpala i do diskuze Daniela Powtera....naštěstí tam nešíří ty svoje kidy...nejspíš už ji přestalo bavit zesměšňování sebe sama... -
Love,love,love,love
Miluji hil a aj ja hlasuji nekdy na ni ale ne tak casto a ne tak vela!!ona je proste supr!!! *1* *14* *14* -
klára : XDDDD //by mně zajímalo kdo za kláru píše, ale jako dobře....XD// jo a je pravda že Michal ho má 5cm??XDDDD
-
karasa
Hilary uplne zboznuju je oblibena kez by se mi ozvala na muj email sem tu kazdy den. *14* *1* *1* *3* *14* *4* *8* *15* *4* *7* -
Sem to psala,já.všechno sem to psala já, žádná klára neexistuje.ale byla to dobrá prdel vás některé vytáčet.
-
Hilary je nej
Hill je prostě nej ! *15* úžasně zpívá a hraje no prostě nej holčina na světě *1* -
ble !
Jo já znám někoho kdo je lepší než ta barbína hilrry : Avril Lavigne - hezčí , talentovanější , prostě super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hilarry se sní nemůže srovnat !!!!!!!!!!! *13* *9* -
-
Re: ble !
no to to se teda pletes *13* hilary je vo dost lepsi nez avril je taky dobra ale hilary je proste lepsi *3* *14* *1* *1* *4*
-
-
Greta
Lidi, nevíte někdo kde by se dal stáhnout film greta?? Od Hilary Duff.....Nemůžu to nikde najít..atk pls jestli někdo víte napište mi do vzkazů..kuju -
-
Re: Greta
ahojky, hele, já sem se na to koukala na různých torentech a nikde to není, asi si budem muset ještě chvíli počkat, myslim, že to může bejt ted tak teprve v americe -
-
Re: Re: Greta
Greta ještě nešla do kin ani v USA..ditributoři se pořád na něčem dohadují..takže bude nějakou dobu trvat než se to dostane i na net... *9*
-
-
-
hylary duff je uzasna *4*
-
Hlasování
Hlasůjte pro nejlepší videoklip Hilary Duff na stránce: www.hilaryduffankety.estranky.cz Už jsou jen 3 videoklipy. Tak neváhejte a hlasůjte!!