Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilary

Hilary je moje obl. herečka. Kdo ji nemá rád mi navadí.Ale nikdo mi můj názor nezmění. *14* *14*
  • haha bože jak vy ste tramný!!! koukam že by to měli přejmenovat na klub schizofreniků:-))))) ha,ha ach jo tak já tu skoro měsíc už nechodim pak sem najuknu a koukám,koukám že si tu vystačite i beze mne:-))) ha,ha ale tohle mě fakt dostalo nakonec se tu sežerete navzájem tak já se zase přijdu podívat holky tak za měsíc nebo za dva až se budu chtít zase zasmát:-) tak mi zase něco hezkýho odepište a podělte se se mnou o kousek se svého iq.....tak zatim budu se těšit asi do tý doby vůbec neusnu ha,ha trapky:-)
  • Hilary-moje nej. herečka..

Hil je moje nejky herečka..podle mě je její nejlepši film Poderní Popelka(A cinderella story)-tenhle filmík se mi fák mooocinky mooc líbí..jestli někdo chce pokecat o Hilary Duff tak ať mi klidně písne na mail nebo na icq 416-009-670..ráda moooc ráda o Hilary pokecam! *3*
  • gtub

nevim jak vy ale Hillary Duff puf má hlas jak myš...spívá fakt hnusně...nojono na Michaela Jacksona nikdo nemá *14*
    • Re: gtub

*16* Asi jsi těch písniček moc neslyšel/a když říkáš že zpívá hnusně,každej je jinej,každej obdivujeme někoho jinýho,tak radši pomlč,nebo piš něco kladnýho!! *5*
    • Re: gtub

no jako já ti nechci brát tvůj názor ale nejspíš si těch písniček od Hill moc neslyšel.. nebo seš hluchej/á
  • vladka

ahuj hilarry ja te zeru *3*
  • pro klarku

jen jsem zapomnela vzkazat klarce že když už ses tak krasne zminovala že se baviš(tim všim krasnym co tady o tobe pišeme)-gratuluju!a že jsi byla na tehle diskuzi asi tak před mesicem-toto ti fakt schvaluju když tak zajdi do mateřsky školky tam ti určite ty male detičky napovidi že mesic trva dyl než 7 dni!!!!!!!!!!!!!!tak pro přište jo??!
  • brutus7

ahoj

Ahoj nevíte jestli Hilary s někým chodí?
    • Re: ahoj

chodím už 2 roky s hokejistou mikem *3*
      • Re: Re: ahoj

jj a moc jim to spolu sekne *14*
  • já bych fotku klidně poslala ale mě už je to fuk ať si myslej co chtěj ne...M? na jejich názoru mi fakt vůbec nezáleží sou mi uplně volný:-) jo? a líbilo se ti tam? tam sem ještě nebyla ale rozhodně to chci někdy napravit:-) jinou fotku hledat nebudu protože to nemám zapotřebí... to víš nechci aby pak ze mě měly komplexi trapky:-) ha,ha to nevadí tak si můžem psát zase na mailu ju? chci ti něco poslat,takovou zajímavost:-)
  • verronie

super

viděla jsem holky v balíku a je to fakt božskej film *14*
    • katkamatyskova

Re: super

žejo *14* *14* uplě dobrej
  • martinkooooooo

best

Je to najlepsia herecka na svete *14* *14*
    • Re: best

Souhlasím. A nevíte někdo jestli je Hilary blondýna nebo brunetka? Někdy má totiž vlasy blond a jindy hnědé. Dík za odpověd. *14* *3* *1*
      • Re: Re: best

prává barva je špinavý blond..jinak barvy střídá..několikrát měla tmavě hnědou, chvilku i černou..pak zase světle hnědou..teď má opět blond *3*
        • Re: Re: Re: best

tonemni pravda minuly tyden si je obarvila na zrzavo!Vypada zuzove! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit