-
Váš názor na Hillary?
Napiš svůj názor na Hillary Duff na stránce http://vase--nazory.blog.cz/0907/va s-nazor-na-celebrity *14* -
**Hilary**
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJLÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉPČÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ -
A neurážejte Miley Cyrus, ta je ještě o trochu lepší než Hilary, co vám tak špatnýho udělala? Nic jenom potřebujete pomlouvat tak to je!
-
-
Všechno nejjjjjjjjjjj k narozeninám Hilary *14* *14* *14* *14* *3*
-
ha,ha no na kruh jak to víš? že jsem tam hrála??? ty brďo ty jsi jasný medium co??? hza,ha tak to bylo hustý to se ti povedlo ha,ha
-
nic moc
mne sa vobec nepaci...a tie jej pesnicky no comment -
..
Co říkáte na filmík Kadetka Kelly? Já jsem ho bohužel nestihla, ale kámoš říkal, že je dobrej, co na něj vy? Že bych si ho stáhla *3* -
-
Re: ..
Ahoj,ten film je docela pěknej..:) akorát že je blbě nadabovanej,,hilary tam má divnej hlas...:D nesedí mě na ní..:D
-
-
Nenávidim ju
Je hroznáááá.Nesnášim ju *13* *5* *10* -
Hilary jooo
Hilary je super znám od ní 3 filmíky:italské prázdniny nikdy to nevzdávej a moderní popelka sou fakt super moderní popelku máme doma i na kazetě ale ostatní BOHUŽEL nn. *4* -
-
Re: Hilary jooo
Urcite se jedna velice umelecky hodnotne duchaplne filmy s hlubokym intelektualnim podtextem ze? -
-
Re: Re: Hilary jooo
I kdyz mam Hilary hodne rad, musim s tebou souhlasit. Jsou to teen filmy, od tech nemuzes nic ocekavat. Z filmu, co jsem s Hilary videl me zaujala jen Moderni Popelka a Casper a Wendy, ostatni nic moc, jeste Kadetka Kelly mela vtip. Hil si konecne zacala vybirat trochu slozitejsi filmy, momentalne pujdou do kin filmy War, INC. (komedie, drama, valecny), Safety Glass, Sunshine Goodnes a Greta, tak jsem zvedavej. Kazdopadne pokud ji mam porovnavat jako herecku a jako zpevacku, tak zpevacka u me jednoznacne vede! -
-
Re: Re: Re: Hilary jooo
hmm asi si nevidel nikdy to nevzdávej co? -
-
Re: Re: Re: Re: Hilary jooo
prave ze videla a trosku sem se ji a nasledne vam smala jak muzete nekoho takovyho obdivovat.... *7*
-
-
-
-
Re: Hilary jooo
já jsem si sehnala všechny její filmy a říkám vám je to nejbestovnější herečka *14* miluju ji -
-
Re: Re: Hilary jooo
Odkud jsi protoze bych ty filmy docela chtel prepalit nikde je nemuzu sehnat.Slo by to nejak??
-
-
-
Hilary
Achojky!
Hilary je nejjjjjjjjj herečka a zpěvačka.Fakt dobře zpívá.My néjj songy jsou od ní:Stranger a With love.Viděla jsem tyto filmy:Italské prázdniny,Moderní popelka,Holky v balíku.Je fakt ůůůůpe super!§ *14* *14* *4* *3* *15* *4*