-
nenji
Ani jako barbie nevypada.. JÁ JÍ ZBOŽŇUJU.. MYSLOIM ŽE hILTON JE BARBIE:-d -
-
Re: nenji
Přesně tak...Hilary je nejkrásnější holka na světě!!! *4*
-
-
Hill
Já jí zbožňuju od malinka když sem jí viděla v Italskejch prázdninách *15* -
Pro Hilary
Ahojte hlasuj te zde pro Hilary www.hillduff.estranky.cz
v sekci soteze *3* -
9.misto
Hiluška klesla na 9 místo.Ach jo! *9* *9* *8* *9* -
-
Re: 9.misto
cože?nee *9* *9* Hiluška má bejt přece na 1 *14* tam patřííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: 9.misto
Joo to už mě vážně stve *9* *9* -
-
Re: Re: Re: 9.misto
aj mě sakriš *9* *9*
-
-
Re: Re: 9.misto
Joo to už mě vážně stve *9* *9*
-
-
-
Nemám rada disney filmy aleThe Lizzie McGuire Movie je suúer filmík
Ten film úplne žeriem. Len ma trocha štve že to isté robia s Hannah Montanna. Miley Cyrus nemám rada ale o to teraz nejde. Skoro celý dej Hannah Montanna je ako kopírovanie Lizie. Tím nechcem nikoho uraziť len je to môj názor. -
Hehh
Radulkasarah.blog.czRadulkasarah.bl og.czRadulkasarah.blog.cz
Sarah je nejlepší sarah connor ... na tu nemá nikdo ani ta vaše pištíci hill *15* *13* *1* *14* -
Filmecky
Mohl bych nekoho poprosit zda by mi neprepalil Filmy od Hilary Duff uz je shanim jak dlouha a nic kdyz tak me kontaktujte na Emal nebo ICQ(403630569) diky lidi *1* -
Koncert!!!!
http://eventful.com/demand?q=Hilary +Duff&l=Znojmo%2C+CZE kdo chcete aby Hilary přijela do ČR tak zahlasujte plsky *15* *15* -
girs12345
hilary sice hezky spiva *9* ale miley cyrus je ta nej nej na svete. -
-
Re: girs12345
Silně pochybuju! *1* *3* *14* *5* *1* -
-
medison12
tak si pochybuj jak chces
-
-
-
pane jo!
ahoj všem lidi ja se hrozně stydim za to jak jsem se tu chovala,to že jsem modelka ještě neznamená že se musim nad každym povišovat! opravdu mě to moc mrzí vim že to asi nepochopíte ale vše co jsem tu říkala je pravda! jenže kdybych to nepodala tak snobsky tak by ste mi možná uvěřily a nemuseli vzniknout takový hadky! nedávno jsem se přišla podívat jestli swe tu o mě ještě bavíte a zhrozila jsem se když jsem viděla že tu někdo píše za mě takový blbosti že to vypadalo že jsem ještě protivnější! asi bude těžké rozeznat jestli jsem to psala opravdu já ale tohle jsem já opravdu! takže se všem moc omlouvám za to svoje chování a nehádejte se tu kvůli blbostem! ahoj:-)