-
hilery
hilery je super. *14* -
hil
hilary je úplně nejlepší herečka a zpěvačka líběj se mi s ní všechny filmy a fakt supr filmy ktery sem s ní viděl: Holky v balíku
Dvanáct do tuctu 1 2
Pan Božský Nikdy to nevzdávej! Agent Cody Banks Italské prázdniny- Movin' on Up Kadetka Kelly Slez ze stromu Casper a Wendy -
Hilary je nej !!
Hilary je moje nejoblibenější zpěvačka . Zpívá moc pěkně . A její filmy jsou nej !!
Prostě super osobnost *4* *4* *4* -
jooo! konečně! začneme oslavovat holky ne? alespoň se můžeme usmířit a ty už konečně vypadneš!
-
Hilary
Hilary je boží !!!!! *4*
Má krásný oblečení a hezký účes!! *1*
Ale škoda , že se s ní rozešel Joel!!! *9* -
-
hilary je super.........
Hilary je super ale neni moc skoda ze se rozesla s joelem ja myslim ze by si mohla najit nekoho lepsiho vzdyt je proste skvelaa! *4*
-
-
kabat58
je prostě super -
Hilary není KRÁVA !!
Já vím , že každý má právo vyjádřit svůj názor , ale to co ty tady říkáš je dost hnusný . Jak o ní můžeš říct , že je kráva ?? Vždyť ji ani neznáš , nikdy ses s ní nepotlal. To je jenom tvůj názor , kterej ty sis udělal a já myslím , že nemáš pravdu . Podle mě ji Hilary Duff hodná holka a tenhle názor mi nikdo nevymluví ... *4* -
pro Lindsay2
Ahoj promin ted jsme tu nemohla bejt!ale už jsem! -
Hilary
Hilary je booooooožžžžžíííííííí -
Jasně že není!!!
Tak hele, je mi jasný, že o Hilary má každý jiný udělaný obrázek, ale ten kdo ho má udělanej špatně ani Hilary nezná!! Ona je úplně jiná ale pro idioty je to asi pitomost! :( Vůbec jí neznáte! Vždyť zpívá, hraje, navrhuje a to perfektně!! Ty hnusný články co o ní neustále novináři píšou..... je HNUS! teda nějakej pěknej to neříkám... :) a vůbec to není divný, že ve filmech hraje chudinku! vždycky tomu tak není ty píčo!! *13* Yeah!! :D :D :D *1* náhodou hraje úžasný filmy! mě by zajímalo čím budeš ty!! kurvou u tyče možná TAK!! *1* nikdy se nedostaneš tak vysoko jako ona :( pchhh pizdo a to i pro ostatní kdo si o ní myslí to samý! Jasný?! *10*