-
hillary duff
jsem to celá já :)) *14* *3* *4* *8* -
lol
aly tz ses kluk protože pokud jo tak fakt nwm co máš za vkus :D -
-
Re: lol
je totiž mooc umělá *4* -
Re: lol
ne jsem holka a hilary se mi prostě nelíbí!! *3*
-
-
...Hilary...
...je překrásná...sluší jí úplně všechno...krátké, dlouhé, světlé, tmavé vlasy, s i bez ofči....i když teď , poslední dobou se mi zdá umělejší a umělejší.... *7* -
pro mar´tulinku
ahojík prosím nezlob se ale já jsem neměla vůbec čas sem byla na focení a pak jsem měla hodně starostí ve škole:-(((( maj tam hroznej bordel a předělali nám rozvrhy takže sem musela hodně lítat a schánět ty profesory:-) mrzí mě že jsem ti to slíbila a pak to nedodržela ale budu se snažit ti napsat hned jak to jen půjde ano? -
zase něco k hill
Poprvé jsem si jí všimla před 5 lety ve filmu Casper, kde hrála upa jak byla malá! a dívala jsem se ji na profil a strašně se mi zalíbila a do dnes patří mezi mé nej-herečky a zpěvačky!Zpívá fakt nádherně ja ju prostě LOWUJU *14* -
pro klarinku
a odkaz zase nikde!!!!! -
pro klárku
Achich klárko.....ty na mně zapomínáš!!!!!!!Nemusíš se vymlouvat že nemáš čas, řekni mi narovinu proč mi nepíšeš......Chjoooo, každou hodinu co sem na netu chodim na ten mejl a koukám se jesi mi nepřišel e-mail...a nic. a nic, a a a a a a a a a zase niiiic!!!:(:(:( Klári tak už mi proboha písni!!!!!:(:( Papapapapa Marťulinka....já teda nevym jo...ale H.D mooc nemusim..... :X -
ehe?
Hil Hil Hil!!!!!!!! Patří na gril gril gril!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Hill je moc fajn holka
Hill je ta nejlepší moc jí miluju.Je moc milá.Krásně zpívá a hezky hraje moc se mi to líbí,tak je tak dál Hill.A je to pravej fakt,že si na nikoho nehraje *3*.Jsi fakt nejlepší Hill *1* *14* -
Hilary Duff - I Love You
Hilary Duff je podle mě ta nejlepší zpěvačka a herečka na světě. A nevím proč jí každý nadává. A podle mě kdo je pěkně namsšlena je Miley Cyrus. MYslí si o sobě hodně. -
-
Re: Hilary Duff - I Love You
Já mám Hilary ráda...Svoji kariéru si vážně dobře odpracovala a je to jedna z mála hereček, které se dopracovali k slávě díky svému talentu což se o jiných herečkách nedá právě říct...Ale neříkej že je Miley namyšlená...Ona je prostě taky jenom člověk jako my všichni, ale neznáš ji a nevíš jak se ve skutečnosti chová...z fotek a pár videí od paparazzi vážně nic nevyčteš...a že se třeba na některých fotkách zrovna tváří namyšleně neznamená, že taková ve skutečnosti je!! *9*
-