Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi fakt hezka holka..jednou bych s tebou chtela natocit film....jsi takova simpatacka proc nehrajes casteji...
  • PRO KLARU

předem bych tě chtěla pozdravit a popřat ti krasny den,jelikož jsem stejně slušně vychovana jako ty.jen bych na tebe měla jeden dotaz-jelikož mi mě dobre mravy nedovoluji zeptat se tě jakkoli vulgarně-proto použiji slovnik spisovnych slov.chapu že ted mi už určitě pošleš odkaz na svoji agenturu a na svou fotografii,jelikož me slušne chovani ti to dovoli.velmi mě těši že jsi téhož nazoru jako ja že bychom se k sobě měly chovat slušně tak zajiste jsi už pochopila že jestli teď nepošleš ten odkaz tak se pěkně shodiš.měj se nadherně a doufam že mi odepišeš
  • hilary

drzela sem ji palce s joelem, nechapu jak muze dat prednost ty anorekticce nicol r. je tak uboha..!!!...
    • Re: hilary

jo přesně! nechápu ho, hil a joel spolu byli hezkým párem...grrr nicolina richie!! *9* *10*
  • avril-nely

jen 157 cm ?

hilary má jen 157 cm ?? takle měřim já
    :-o a to je mi 11
  • best

Hill je ta nejužasnejšííííííííí holka na světe. *3* *4* I love you! *14* *14* *14*
    • Re: best

jj xD
  • je nej

hilary duff je nej. nej lepší zpěvačka a ještě lepší herečka
  • Podvod

Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv

*3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
    • Re: Podvod

Jake body? *7*
      • Re: Re: Podvod

Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • nikdo není nejlepší

Jste tady jako malé děti. Každá barva je pěkná, každý auto je pro někoho pěkný a každý herec je pro někoho super.... stejně tak je to se zpěváky.... *14*
  • avril-nely

hilaryyy

cože ? že hilary předběhne miley ?? to asi těžko , ještě jsou před ní ashley tisdale a vanessa hudgens a do miley má táákk dalekooooooo *9*
    • andyk

Re: hilaryyy

proč je furt porovnavate ? *1* jste jak malí...a podle mě po těch všech z HSM za chvilku ani pes neštěkne..ale nic proti nim nemam..jen říkám svůj názor! a miley je asi ted tak oblibena jak byla hil v 15..to si asi ty ale jeste nepamatujes co?
    • Re: hilaryyy

co to si děláš prdel?????????????? *13* *13* *13* *13* *13* *13*
      • avril-nely

Re: Re: hilaryyy

ne , nemášanci
        • dianna114

Re: Re: Re: hilaryyy

Ale my se bavíme o fanklubech a ne o žebříčku nejnavštěvovanějších osobností. *3*
  • Hill

je to nejlepší zpěvačka a herečka na světě je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit