-
duff
Ahoj:-)v jakým filmu se vám Hilary líbila? *3* -
-
ve filmu Greta
-
Re: duff
ve všech ... ale poznala jsem ji v Italských prázdninách, to je srdcovka ♥ -
Re: duff
těško říct nevím. *9* -
-
Re: Re: duff
rozhodně v italskejch prázdninách:-)i celej film byl super,ale sní to bylo nejjjj *14* -
Re: Re: duff
si tam? *9* -
-
Re: Re: Re: duff
ale jo,nboj jsem tady,ale vytvářím u toho dlaší článek a poslouchám písničky,takže to tak rychle nestíhám.. *8* *8*
a když jí moc neznáš nechceš do diskuze z někym jinym? *5* *7* *14*
-
-
-
-
Je to super spěvačka a ještě lepší herečka....... Je prostě supeerrr!!! *3* *3* *4* *4*
-
hilary
čau kde seš *1* -
-
Re: hilary
ahoj.jsem tadyY:-)tak jakej je tvůj nej film z hilary? *3* *14* *1* -
-
Re: Re: hilary
nevim já žádnej neznám. *7* -
-
Re: Re: Re: hilary
Moje všechny *14* *14*
-
-
-
-
a odkaz zase nikde:DD
-
HAPPY BIRTHDAY!!!
Všecičko nejlepší!!! *3* Prostě herečka a zpěvačka,která má dar od Boha... *3* A prostě skvělej človíček... *3* -
ha,ha tak teď ste mě fakt pobavily! nejdřív podle vás trpím schizofrenií,pak pochybujete o mé sexualní orientaci a pak nutím svoje kámošky aby mi tu psaly:-) a co vás napadne příště co? no,nicméně už se na to těším smích prý prodlužuje život tak to budu z vás asi nesmrtelná:-)
-
Každý den se odečítají hlasy
Program je opravdu OK
Každý den se odečítají hlasy
a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *10* *9* *5* *13* *15* *5* *16* *8* *8* *3* *3* *3* *3* -
...
všechno nej *14* -
Hilary
já si myslim že ten kdo o ni píše že je namistrovaná tak jí jenom závidí! *1* Promě je to nejlepší herečka! *14* *1* Avy kdo si to myslíte taky tak jste super!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* -
Selaward
Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz