-
všechno nejlepší
Všechno nejlepší Hill xD -
Děs!!
Nechápu, na co si to tady hrajete!! Hil rozhodně nemá 169 cm, ale pouhých 157cm!! Nechápu, který imbecil, to takhle může napsat, aniž o ničem neví!!
PS: Miluju tě Hilary, viz blog:
http://italskeprazdniny.blog.cz
..mrkněte se.. *13* -
-
Re: Děs!!
Jako klidni hormon! ... Co nám nadáváš? My za to nemůžem, že to někdo přepsal, tak nepindej, že si na něco hrajem jo! ... Take lidi fakt miluju! Raz za čas tu přijdou, nic nečtou a uráží všechny, že si na něco hrajou! Přitom je tu normální diskuse, takže příště tu první větu vynechej a začni např. "Kdo to přepsal?!" nebo tak nějak, ale nesváděj to na ty, co si tu normálně píšou! Díky! -
-
Re: Re: Děs!!
Takže za prvé: Nebyl den, abych já tady nebyla, takže neříkej, že tady jednou za čas příjdu, viz můj blog!!! A nenadávala jsem osobně tobě, ale tomu, který to přepsal a jestli máš tak těžkochápavý mozek, tak radši nelez na net!! *16* -
-
Re: Re: Re: Děs!!
Vím, že jsi nenadávala mi osobně, ale bylo to celkově na všechny, kteří tu chodí a já k nim patřím a vzhledem k tomu, že tu nikdo na tebe nereagoval, tak jsem tu zareagovala já! -
-
Re: Re: Re: Re: Děs!!
Ne! Nebylo to všechny, kteří tu chodí, ale osobně na toho, který to tak zmrcasil!! Ale konečně se našel někdo, kdo to opravil, že jo!!! A buď tak laskavá a neřeš už to!! *9*
-
-
-
-
-
pro všechny
klidně by ste mohli zajet s ní ke mě ..tam ji nikdo neuslyší :) -
Avril - hil. ble !
Avril je lepší a umí líp zpívat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Avril - hil. ble !
tak to ne je mi 19 delám maturytu a eště nikdy jsem neslišela že avryl je lepší než Hilary Duff.ve zpevu neudělala ani chibičku no možná............ale neudělala. *13* *13* -
-
Re: Re: Avril - hil. ble !
Moc nerozumi o cem tady mluvite. Podle me o ani jedny za 10let nikdo ani nestekne, ale pokud je to vas smysl zivota proc ne. Jen upozorneni nerikala bych ze ti je 19 a delas maturitu. Pokud to tak je a ja o tom dost pochybuju vyvaruj se tech chyb. Pak to pusobi dost komicky -
Re: Re: Avril - hil. ble !
tobe ze je 19? *15* *15* *15*
-
-
-
Vše nej
Všechno nejlepší Hilary Duff a hlavně co nejvíce dobré muziky, nových filmů a úspěchů s DKNY! A taky hodně věrných a dobrých fanoušků --nemluvících jazykem vypatlátorů--. -
??? to neee 8. místoo :o(
Hey holky to je na nic =o( my se tu celou tu dobu snažíme dostat Hilarynku na 1. místo a teď už ze 6 klesla na 8...... a to ji předběhla i Gaga fuuuuj =o(((( *13* *9* takhle to nenecháááme!!! *8* -
-
Re: ??? to neee 8. místoo :o(
jO zrovna naky d**** lady gaga *16* *16* -
-
Re: Re: ??? to neee 8. místoo :o(
jj *13* *13* *13*
-
-
-
hledam kluka na...... a na chodeni
nechtel by semnou nekdo vite co............ a k tomu chodit se mnou?? piste mi na mail krasavci prosim jsem volna *14* moje icq je 386-791-248*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Happy Birthday!!
Všecko nejlepší Hilary užij si svůj den xo*x)Brácha dneska taky slaví xDD *3* *1* *15* *14* -
x((
hey baby musíme sem viac a viac písat aby hilary bola vyssie hilary is the best !! a nikto iny ziadna blbka miley !!!! nezaslužila si 1.miesto !! *13* *13* *13* *9* *5* *5* *5* -
-
Re: x((
Ne to rozhodně ne už byla na 6 a ted je zase na 8 *9*
-
-
HILARY JE STRAŠNĚ DOBRÁ, ÚSPĚŠNÁ, KRÁSNÁ...... ZPĚVAČKA I HEREČKA!!!!!!! A KDO S TÍM NESOUHLASÍ TAK AŤ JSEM NELEZE!!!