-
SOUTĚŽ
Druhé kolo soutěže o nejhezčí herečku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-2-kolo ! =) -
dejte si mě do přátel
prosím komu se líbím komu fandím dejte si mě do přátel *4* *4* -
hilary
Taky pisu liem ktery je mnemaj pridanou at si je pridaj -
hilary
Takze hil uz je 4 v hereckách 5 a v modelkach 2 super -
-
Re: hilary
A v top osobnostech je 7 *9* Musíme jeste máknout *1* *4* *14*
-
-
Hilary je NEJ!!!
Hilary je nej,ještě lepší než ta Miley Cyrus,kvůli které se všichni úplně pose***!!! *8* -
-
Re: Hilary je NEJ!!!
Hele já mám Miley hodně ráda je moje nej, tak ji tady nepomlouvej. Poslední dobou se mi začíná hodně líbit i Hil ale Miley mam porad radsi
-
-
hilary
Hil už je pátá tak se mi dokázalo přesvěcit par lidí aby se ji pridalo super -
-
Re: hilary
jo je to super a to ani nemluvím o tom že je 6 jako herečka a 2 jako modelka *14* *14* *14* *14*
-
-
...
Hilary duff je nejlepšíí! *14* miluju filmy s ní,,áááá_žeru jíí *14* *14* -
-
Re: ...
jo to já taky žeru její filmy myslím že sou boží už jen proto že je tam ona prostě ona božíí *14* *14* *14* *14*
-
-
je nej
Film nikdy to nevzdávej byl opravdu úžasný já úplně a doopravdy brečela když ji pustil to DVD
Hilary je prostě úžasná a ten kluk co hrál Jaye Oliver James *15* -
-
Re: je nej
přesně *15* *15* -
Re: je nej
ahoj a prosím tě nevíš kolik jí bylo, když ten film natočila? já to pokaždý najdu jinak...=)=) -
-
Re: Re: je nej
myslim že 16 *3*
-
-
-
supééér
supééér Hilary předběhla Avril a je šestá jestli tot takhle půjde dál bude hilary zachvilu na špičce... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: supééér
Ae teď už je Hilary 5 *14* *14* *14* *14*
-
-
hileyry je supeeeer
hilary jje super herečka i zpevačka včera ten film nikdy to nevzdávej byl super jak ten její brácha umřel já skoro brečela!!!ona to zahrála vážně strašně heky a nejvíc se mi líbola jak měla hezký vlasy v tý poslednáí písničce hilary je vážně skvělá a skvělý je i film moderní popelka,italské prázdniny anebo 12dotuctu!!! -
-
Re: hileyry je supeeeer
jj to já taky
-