-
Ahoj zlatíčka!
Ahoj broučci, chci se zeptat, jak se dneska máte a taky jestli byla Hilary už někdy v Česku, díky moc, jste zlatíííčka *4* -
-
Re: Ahoj zlatíčka!
Ahoj já se mám dobre a Česku Hil zatím nebyla *9* ale doufám že Jse někdy přijede nás navštívit
-
-
Ahoj :)
Ahoj Fanyky a fanouškové Hilary!!!Dívala jsem se jak to teď je v žebříčku a Hilary je 12...aby se dostala aspoň do desítky je potřeba aby na její profil kliknulo co nejvíc lidí...není to počtem fanoušků, vždyť Hilary jich má víc než Miley, ale počtem kliknutí, skuste to napsat svým kamarádům, ať na to aspoň jednou kliknou. Díky moc a nebude vám vadit, když sem párkrát přijdu si s vámi popovídat? *4* -
-
Re: Ahoj :)
Vůbec néééé jáá to tu uz taky psala *1*To stimkliknutim *3*
-
-
hilary
Hilary Duff je nejlepší herečka co svět mohl poznat:D:D -
-
Re: hilary
jj máš pravdu, ale myslím, že i jako zpěvačka je skvělá! *4*
-
-
svrhnete miley !
svrhnete miley cyrus prosim!!!!! at ma hill vice fandu! -
-
Re: svrhnete miley !
o to se pravve snazim -
-
Re: Re: svrhnete miley !
může se to skusit, ale proč to nezkusíš s námi? Ale tak buďme rády, že je to slavná zěpvačka, herečka, textařka a modelka...že jí vůbec známe, nemusí být ve všem první... *3* *4* -
-
Re: Re: Re: svrhnete miley !
a co mám zkusit s vámi -
-
Re: Re: Re: Re: svrhnete miley !
ne promiň, to jsem nemyslela na tebe zlato, ale na: zool *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: svrhnete miley !
jo v pohode ted jsem nahrala nejaky fotky
-
-
-
-
-
-
Hilary a Miley
Já si myslím že je to jedno jestli je lepší Hilary nebo Miley. Miley je ve veku co byla Hilary obe dve mají dobrý písničky filmy i když v tomhle pripade Miley moc nehraje ale za to má plno krasnejch písný obe holky to maj dobre rozjety tu svoji karieru a doufám ze spolu natočej duet to by bylo fakt bomba *1* -
-
Re: Hilary a Miley
Myslím, že máš pravdu...Rozhodně jsou obě v něčem dobré, je nanic, aby mezi sebou soupeřili a taky, aby mezi sebou sopeřili jejich fanynky a fandové, ne? *4* Prostě někdo má rád Hilary a někdo zase Miley *3* *4*
-
-
Hilary Duff
Hilary je NEJ zpěvačka . Nechápu proč přestala zpívat . Už o ní nikde nepíší .ŠKODA. MÁ TAK PĚKNÝ HLAS ... Nemám pravdu ?? *3* *4* *1* -
Hilary Duff
Hilary je NEJ zpěvačka . Nechápu proč přestala zpívat . Už o ní nikde nepíší .ŠKODA MÁ TAK PĚKNÝ HLAS ... Nemám pravdu ?? *3* *4* *1* -
Hilary duff
hilary duff je nejlepčí na světě nechoďte na miley a ani na avril *14* -
Hlasujte
Hlasujte pro Hilary Duff v hitparádě CHART 20
http://www.hilaryduffankety.e stranky.cz/stranka/new-chart-20 -
Hilariinka
jo chtěla bych aby přijela do ČR to by bylo super *4* -
-
Re: Hilariinka
no to by teda fakt bylo... *8* *7* *9* *9* -
Re: Hilariinka
ahojik a kdyby prijela bylo by nas tam asi dost ne? -