Přejít na výpis diskuzí

Holly Marie Combs

OSOBNOST 31.12.2006 
206 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The best of the bests actress

Holly je ta nejlepší herečka na celym světě a je to i ten nejlepší človíček, kterýho znám!! Miluju jí!!
  • Hello,Piper

Hello,Piper.How are you?You are my a favourite!!!!!I love you.kate
  • www.thecharmed.websnadno.cz
  • AHOJ HOLLY PROSÍM NAPIŠ NA MOJÍ E-MAILOVOU ADRESU
  • Hallo Holly...

...how are you???Interest would me, what you have feelings from starting serail story witches. You should like Shannen Doherty???me look like contrary. Is truth, that friend with Alyssa Milano? Will naw wind or wind some film? I have you like. Are my favourite actress and much root. Have a good time... Hi your Veronica
  • You´re great..

Hello, my name is Tereza. You my favourite actress and I really like you. I think you are very beautiful woman and you´re GREAT!!!!:0)
  • Charmed

Holly jsi moje nejoblíbenější herečka! Jsi znich nejhezčí!
  • Samá chvála

Ahoj Holly!Jsi úplně nejlepší herečka a v Charmed jsi prostě skvělá.Doufám, že už se také dočkáme 8.série.Jo a musim dodat máš fakt super tetování!!!!!!!!Mohl by mi prosím někdo poradit, jak získat podepsanou fotku Charmed? Prosím pište mi na mail tomsladek@seznam.cz a jo kdyby měl někdo nějaký perektní foto nebo videa¨, tak prosím posílejte.A kdo by něco chtěl animace s jejím schopnostmi, tak mi taky napište, věřim, že nebudete sklamáni!!!!!!!!
  • čarodějky

znám Holly pouze z čarodějek a příde mi hodně sympatická a přirozená
  • Supr

Ahoooj!!!! Holly je moooc krasna herecka a v Carodejkach ji mam nejradsi!!!! Mimochodem s tim briskem ji to moc slusi...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit