Přejít na výpis diskuzí

Holly Marie Combs

OSOBNOST 31.12.2006 
206 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo kdy budou dávat v televizi neějaký film s Holly???????
  • Holly

hOLLY je prostě skvělá!!!!!!!!!!!! Nejlepší z Charmed a navíc jepořád prdlá což je super =)
  • ahoj psali my z primy a čarodejky budou letos v listopadu super
  • Holly

Tak jsem asi před měsícem psala do Primy, a napsali mi, že budou o 5.10.2004 vysílat ve 13:45 5. a 6. řadu seriálu Čarodějky(Charmed)!!!!!!!!!SSSUUUPPPEEERRR!!!
  • Holly

Holly, jsi má nej nej herečka, jsi (teď už) nejstarší ze sester Halliewelových.. ale tvoje schopnosti bych chtěla mít.... zmrazování času je přímo světová vlastnost. taky se mi líbí teleportování, telekineze a přitahování
  • Chtěla by jsem vás požádat!!!!!Chtěla by jsem,aby jste mi pomohli já chci ,aby Tv Tip seriál vydal speciál o seriálu Čarodějky jestli máte stejný úmysl napište prosím na haresh.shah@tvtipserial.cz toto je E-mail našéfredaktora móóóóóóóóc Vás o to žádám myslím že milujete seriál Čarodějky stelnějako já
  • piper phoebe paige

jste fakticky nej nej nej serial bez ktereho bych se neprobouzel do super dne fsechny jste moc hezke a ja bych byl rad kdy by ty a leo jste se dali do hromady jinak jste nejlepsi serial co jsem kdy videl
  • Fate

Ahoj Holly, Jsi úžasná,na seriál čarodějky se dívám každý den...Z Halliwellek si ta nej nejlepší a nejhezčí,nejchytřejší a nejmocnější.Můžeš se přestěhovat do ČR?Doufám že u nás bude 7.série charmed...
  • super

super herečka
  • opchvala

Jsi ta nejlepší ze všech. Moc semi líbý seriál Čarodějky a doufám že je budete natáčet dál. Ještě jsem neviděl žádný další film kde hraješ a už se těším až ho uvidím. Ahoj, měj se dobře a ať se ti daří vše, co budeš dělat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší