-
Dotaz
Víte někdo jak se jmenoval tan film jak tam byl Hugh do půloviny těla nahý v ňákě sauně. Předem děkukji za odpověď. -
-
Re: Dotaz
ahoj nejspíš myslíš Bridget Jonesovou2: S rozumem v koncích. A mám takový pocit že se do půlky těla objevil ještě v Lásce s Výstrahou(Two weeks Notice)
-
-
příbuzní?
je příbuzný s hercem Richard E.Grantem? *7* -
Hugh Grant je nejlepšíí :-)
hugh grant je ten nejlepší herec kterého znám, viděla jsem s ním už mnoho filmů a nejvíc se mi líbil ve filmu hudbu složil slova napsal kde byl vážně užasný a chystám se už koupit DVD z filmem Morganovi kde taky hraje je toti užasnéj a strašně pěkně takčí(viz hudbu složil slova napsal) a chtěla bych se zeptat nevííte někdo jestli bude ještě něco točit ? rada bych bo by byla škoda aby nic už nenatáčel. a ei123 ty ho vážně znáš osobně ? prostě hugh grant je nejlepšííí :-) a chtěla bych ho někdy vidět... *4* *4* -
merry christmas for Hugh
Merry Christmas Hugh. and Happy new year :-) -
hugh
I love hugh grant very much. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ohh *14* *14* *14* HE is very beautifuj. HE is sweet. HE has a son? and if so, I hope it is as beautiful as your father. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* i love Hugh Grant veri much :D *14* *14* *14* -
high grant
miluji Hugh Granta on je uplně překrasny sladky ma sexy usměv nádherné oči *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* proč už mu je 50 let a proč žije v londýně?? jo a nevíte jestli nemá syna??kéž by jo :( -
-
Re: high grant
ahojik, ne Hugh syna bohužel nemá ale četla jsem v jendom rozhovoru že by chtěl mít děti .... -
-
Re: Re: high grant
dik za odpověd, ale řekněte není to škoda že nemá syna?, *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: high grant
Nevím jestli je to škoda, protože i kdyby ho měl, tak bude žít v Londýně, což je celkem k ničemu.. A nikdy nevíš jestli by byl vůbec na Hugha podobný. A kdyby někdy v budoucnu Hugh syna měl, asi by byl o dost mladší než my :( *9*
-
-
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám *14*
-
Všechno nejlepší k narozeninám *14*
-
Happy birthday Hugh!! You are super!! *14* *14* ♥♥
-
c
Tvl on se snad zbláznil..vypadám jak tlusté prase bla bla bla..vůbec!!!
Podle mě asi ztloustnul ale není prase a ani ne obézní a normálně to může shodit...ať prostě chvilinku drží dietu a bude jako dříve a VŮŮBEC bych ho netipovala na 49 let..měl by pokračovat v herectví protože je opravdu dobrý a podle mě je to hodně předčasné..psát může ještě později..já bych hrála být v jeho kůži..