-
Akatinka
ahoj aj aj by som chcela jeho dvd to sa asi da niekde kupit nemas nahodou jeho knihu??prosim nevies aspon ako sa vola -
jojojo
house už nechodí v pondelok ale v stredu na stv1 -
knihaaaaaaaaaaa
ahoj nevie niekdo kde sa da zohnat jeho kniha?? -
Ahojk, mám prosbu.
Ahojk lidi, taky si myslíte že seriál Dr. House je uplně jeden z nej na světě a že Hugh je taky jeden z nej herců na světě ??? Mám na vás takovou prosbu, nemohl by mi někdo sehnat Dr. House na DVD nebo na kazetě ??? Když tak se ozvětě já bych vám když tak něco taky poslala nebo něco zkusila sehnat !!! Fakt dík budu ráda když se ozvete na můj E-Mail Díky moooc *14* *14* *14* -
Re: Na rovinu
Jen mi řekni. Jag si přišla na to, že se s ním dobře nediskutuje? Si s ním mluvila bo co? -
Re: Hugh
Jj Me došla už před Vánocema *1* Móóc pěkná fotka. Jo a ta adresa (jen pro autogram):
House MD
P.O. Box 900
Attn: Fox Broadcasting Publicity Dept.
Beverly Hills, CA 90213-0900 -
Na rovinu
Ahojky ve spolek! Člověk se ani nestačí divit, na co tady všechno nenarazí! Např. jak je Hugh na své roky skvělý? No, před 10 lety byl lepší! A že je v poho? A co jeho dost těžké deprese?! To není znak pohody! Nemyslete si, že ho nemám ráda, je to přesně naopak, ale nemám klapky na očích! Mimochodem, když jsme u těch očí - má krásnou modrou barvu kukadel jedině proto, že nosí kontaktní čočky (je krátkozraký). A že je milej? Na dálku možná. Ale jinak se s ním moc dobře nediskutuje, to mi věřte!
A pokud si myslíte, že jsem zaujatá, věřte, že nebudete tak daleko od pravdy... Mám dojem, že ho House odvádí od toho, co mu jde mnohem lépe, než hraní, a to je hudba. Je to geniální jazzman a jako takový u mě vyhrává na celé čáře!
Tak, pusťte se do mě se svou kritikou!!!
*5* -
Hugh
Ahoj lidičky, kdyby ste náhodou někdo věděli adresu na Hugha, tak mi ji prosííííííííím pošlete na mail, pokusil bych se napsat o autogram, na nějakym blogu, psala jedna holka, že se jí to povedlo. Prosím, kdyby ste někdo tu adresu našel, pošlete mi jí. Díky předem -
outtakes
Na Youtube jsou zajímavé "outtakes" z House M.D., rozhodně se mrkněte, je v nich vidět že Hugh je opravdu správně trhlý a vtipný *14*
http://www.youtube.com/watch?v= 4T0lT8gJFO0&feature=related
Jo a zajímavost na konec, asi za 3 díly na Nově proběhne polibek mezi Housem a Cameronovou *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: OTÁZKA
I já se tady vtírnu, prosím mohla bys mi tu knihu taky poslat *14* Jsem cvok do Hugha, a moc by mě zajímalo jak píše... Díky moc *3* -
house
tohodle chlapa já prostě žeru *14* -
Seriál Dr. Haus je úplně nejlepčí *14* *14* *14* !!!! Hugh je totiž uplně úžasnej herec,...a šíleně sexy...no holky uznejte, že je *3* *14* ... -
House
Dr.House je fakt suprový je tak vtipný a hezký! *3* *14* -
sexy chlap
krásný modrý oči *14* a je sexy... *14* ....ve filmu Dr. house je dokonalej *4* -
Hugh Laurie
He´s so sweet and HOT!! I wanna fuck him!His beautiful blue eyes...Hugh is BIG genius!! Listen to it: http://www.youtube.com/watch?v=loH5 kALsj34
His voice is amazing! I love him and his incredible talent. Thanx for doctor House, your music and novels. I recommend The gun seller!Great!!Girls, I wanna him *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: OTÁZKA
Mohli byste mi ji taky poslat? Prosím prosím!Nádherné oči!!!A vůbec všechno! mon.lar@centrum.cz *3* -
:D
má strašně pěkný oči *1* *14* -
Re:
Na 100 % souhlas.Je to bůh *14* -
Re: hugh a Dr. House
za tátu????????? *7* Jsi blázen *1* To já bych ho chtěla uplně celýho a pořád.Ale s váma bych se určitě podělila,fakcluby musí přece držet pospolu ne? *4* Prostě Hugh je nejsuprovější chlap ,herec,muzikant a prostě všechno.O očích už se radši nebudu ani zmiňovat nebo se rozplynu *14* *4* Je božíííííííí -
dr.house
mnojono....housiček *14* proste kus sam o sobe *14* proste ho ŽERU! *14* *4*