Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Hugh Laurie

Yeah, I agree *14* *14* *14* He's very fantastic genius and his eyes are most beautiful on earth *14* he's sweet...
  • Re: hugh a Dr. House

Za tatu??? ty nejsi normalni ze jo:D:D *1* ja ho chcu jako neco mnohem vic na veku mi nezalezi *14* jasan jeho oci... rozpoustim seeeeeeeeeeee *14*
  • Re: jeeee

Ja taky *14* *14* *1*
  • Re: Jo

Ne NĚCO ale VŠECHNO *14*
  • Ocicka

Jsem rada ze ne jen ja sem si vsimla jeho uplne nadhernych oci *14* mamka nechape jak se mi tak arogantni doktor muze libit *14* ale on je uplne bozi, mam kotel jeho hlasek a myslim ze sem zhousovela *15* je proste nej *1*
  • Re: Re: Re: Re: OTÁZKA

Mohla bys mi ji taky pls poslat? ja anglicky umim docela dobre uz jsem prelözila kotel zivotopisu a dala je na osobnosti.cz *14* Byla bych silene rada kdybys mi to poslala
  • Re: Re: Hugh

Hle a kdys si pisnu o ten autogram....Jaka ma bejt na obalce znamka??:D *1*
  • Re: Je fakt báječný,ale House...................?

No, a já pořád a pořád ne ten sarkasmus chytit...A to jsem sledovala každý díl!!!! jak to děláte??????
  • Re: pidilidi

No tak jim napiš. Do tý takový hlavní redakce.
  • pidilidi

Do filmografie by měli ještě patřit Pidilidi (The Borrowers), 1997, kde hrál strážníka Steadyho. Jen na doplnění.. *3*
  • Přivítání

Ahojík,
    chci se s Vámi přivítat jakožto nová členka tohoto 42. nej fanklubu v republice (prej..X)! *1*
  • Re: HUGH A JÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jako myslíš vážně ??? *1* *1* *1*
  • HUGH A JÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HUGH, JÁ A EROTIKA-NÁDHERNÁ PŘEDSTAVA!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Dr. Gregory House

Lidi, přemýšlejte...tenhle seriál je o nevrlém, arogantním a cynickém doktorovi...myslíte si, že když se zamiluje a bude mít děcko, bude pořád ještě House Housem??! Ne, nebude a celý seriál půjde do hajzlu, protože bude pěkně nudný...

No ať už to bude jak chce, tak to na 100% bude zajmavý !!!
  • dr

cameron *1* urcite!!!!!!!!!!!! *3*
  • dr.gregory house

PROSTE JE TO NEJHEZCI CO MUZE BYT ze!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*

Ahojky, já bych radši, aby mu to vyšlou s šefovou Dr. Lisou Cady(ovou) a měli spolu dítě, po kterém Dr. Cudy tolik touží. *4* *14* *8*

Ahojky, spíš bych chtěla, aby mu to vyšlo s šéfovou *14* *3* *8* a měly spolu dítě po kterém Dr.Lisou Cady(ová) touží. *3*
  • Re: Re: Dr. Gregory House

No tak musim uznat, že máš o Hughovi přehled !!! A taky máš zajmavý názory, to se musí nechat !!! *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit