-
Re: Dr. House *In love*
ahojky tadyk máš super stránku www.drhouse.cz najdeš tam všechno ... jen ti asik musím oznámit že Stacy už se nejspíš nevrátí... -
Dr. House *In love*
Ahoj, můžete mi někdo kdo ste už viděl nebo někde četl obsahy dalších sérií s kym House doopravdy bude? Děsně byhc si přála aby se vrátila Stacy, ale s Cuddy by to bylo takový přirozený....děsně slouho se znaj a má s nim fakt trpělivost:D Já bych ho asi zabila:D -
Re: Re: Andynka
je.. krásnej a prostě úžasnej.. a.. sexi :D -
Re: Re: Re: Re: Chyba
jo, to máš pravdu, i když Hugh je u nás teď hodně oblíbenej, tak si musíme přiznat, že je to hlavně díky seriálu Dr.House, ale v Anglii je hodně populární už dlouho. Nejen jako herec a komik, ale většina jeho britských fanoušků má ráda hlavně jeho hudbu...A musím s tebou souhlasit, že film Rozum a cit je opravdu skvělej...nedávno ho dávali i u nás na ČT1...samozřejmně sem si to nemohla nechat ujít *14* A doufám, že Maybe baby se tady u nás taky objeví, protože v tom filmu je Hugh na obrazovce skoro pořád a moooc pěkňoučkej *14* ... Sice u nás už s ním taky dávaly dost filmů, ale v těch nemá tak velký role...tak budem doufat, neee??? *1* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: House
To nejspíš jo, ale jsme trošku v nevýhodě oproti Cameronové - a to je mrzuté, že? :-) -
Re: Re: Re: Chyba
Díky niky, tušila jsem, že to tak nějak bude *9* . Škoda, musíme doufat, že k nám taky brzy dorazí další filmy s naším miláčkem! Já ho viděla kromě seriálu Dr Haus jen ve skvělém filmu Rozum a cit a v ser.Přátelé v jednom díle se taky jen mihne. Ty se máš, že máš sestřenku v Anglii, co tě pozve a že umíš tak dobře anglicky. To jsi asi měla možnost vidět Hughíka víc, podle Y.T.je tam asi moc oblíbený herec, zpěvák, komik. Kdyby jsi měla od sestřenky nějaké zajímavůstky,tak se s náma můžeš podělit. *14* *14* *3* -
Re: Re: Re: House
To je otázka *15* My všechny ho tu milujeme !!!!!!!!! Si myslím, ty né ? *14* -
Re: Andynka
Stačilo pouze napsat, že Vám chutná:-) - to byla jenom sranda:-) je totiž vážně úžasný, hezký. To strniště mu fakt sekne a jeho léta mu vůbec neubírají na jeho kouzlu - naopak. -
Re: Re: House
Kdo ještě miluje House? -
Verča
Hugh Laurie má nádherné oči mam ho mocinky ráda a jak ho postřelí chudinka moje malá *14* asi budu brečet no miluju ho a na tom se nic nezmění nemůžu se dočkat dalšího dílu papa *14* *14* *3* -
HUGH!!!
Hugh Laurie is the most beautiful and the sexiest man in the world!!! *7* -
Re: Re: Chyba
Bohužel tě asi zklamu...Maybe baby jsem viděla u sestřenice v Anglii, ale u nás to sehnat nejde (aspoň zatím se mi to nepodařilo) *9* ... Ale Hugh je tam perfektní a naprosto rozkošnej *14* -
Re: Chyba
Mužu se zeptat, kde jsi film Maybe baby viděla nebo sehnala? Na You Tube jsou ukázky a vypadá to na pěknou komedii. Je nadabovaný ? *14* -
Andynka
no housík já ho prostě miluju moc ho miluju moc moc mocinky a ty jeho roztomilý ksichtíky ty nemaj cenu je prostě bombovej sem ráda že on existuje myslim si že tolik chlapů jako on neni tak hodně si prostě božskej lovíček mam tě mocinky ráda housíku můj *3* *14* *14* *1* -
jj
já House taky miluju a mamka a kámošky taky je skvělej *14* *14* -
Re: Re: THE GUN SELLER
Děkuji ! -
Re: House
Haus s Cameronovou nebude(mysliš spát?) *1* Cameronová sice miluje Hause (a není v tom zdaka sama),ale spát bude s Chasem, ten taky ujde *1* -
House
ona řekne Chaseovi že miluje House *1* *14* *14* Ale já House taky miluju *14* *14* *14* -
House
ale on přece bude s tou Cameronovou nebo nee??Teď to nechápu *1* -
Re: THE GUN SELLER
Kniha má v překladu údajně vyjít na podzim letošního roku.