-
Re: Re: House
Jo, všichni jsou tam úplně úžasní! *14* *1* jsem vždycky moc smutná, když nestihnu jeden díl *9* ..Ale snažím se *15* ..Taky Cameronová je dobrá *1* .. -
Re: House
Není to úplně moc krasavec ale tím jaký je a jak je charismatickej je fakt úžasnej!!!!Dívám se na každej díl House!!!
*14* *14* A Cuddyová taky -
House
Já Hugha moc miluju *14* *14* ..Má nádherný modrý očíčka *1* a ty jeho hlášky *14* ..Je to nejkrásnější chlap! *14* -
Re: Re: aník
tak jo no děkuji -
Re: aník
girl from rio si muzes tak maximalne stahnout z netu - je to na torrentech. je to v angline a ceske titulky zatim myslim neexistujou -
_-_-_
Čím starší,tím hezčí *4* *5* ... -
aník
ahojky lidi prosimvás nevítě kde bych shlédla dívka z ria děkuji a odpovídejte prosííím chci to vidět hraje tam hugh laurie děkuji mooooooc předtim *3* -
Všeumel Laurie
Je to šikovný i sympatický chlap.Neříkám,žeje dokonalý,ale zvládne toho dost.Má zajímavý životopis a jako Dr.House je fine. -
Re: Obdivovatelka
mozna te to prekvapi, ale scenar k Housovi pise tym scenaristu - pokud chces konkretni jmena tak staci jenom pouzit google -
Re: Obdivovatelka
No to by mi taky zajímalo,ale asi to je ten kdo má fakt smysl pro humor *1* -
Obdivovatelka
By mě docela zajímalo, kdo píše scénář k Housovi, kdo vymýšlí ty hlášky a zápletky. *3* -
Verča
Je mi ho moooooc líto *9* *9* *9* *9* *9* -
Verča
Víte holky že strácí vlásky? -
:)
Hugh je nejnádhernější, nejúžasnější, nejkrásnější, nejtalentovanější a nejvíc sexy chlap na světě. je perfektní, neodolatelne...a ty jeho nádherně modrý oči a úžasněj úsměv... *14* -
housík
má bezva hlášky..............ironik jeden! *15* *4* -
Re: hugh
nevěř andrejce nebo komu vyslovuje se hjů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *13* -
Re: kolik mu vlastně je...
to je jedno nelam si stim hlavu třeba si to najdi na internetu *3* -
kolik mu vlastně je...
jak jsi to jako zjistila na mobilu? A v jakým blbým časopise napsali takovou sračku??? Hughovi je 49!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: hugh
to mě poser, prej "hač" *1* *1* *1* -
Re: Tak sorry!!
protože sem to zjistila na mobilu víš a bylo to v časopisu *3*