Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xxspartankaxx

Verča

Hele holky já mam melodii dr House a jsem s toho celá natěšená *1* *1* *1* *1*
  • xxspartankaxx

Verča

Ahojky lidičky,víte votom že Theerten je lesba.A Hugh na to příde já tam přidam video kde to uvidíte ale než to najdu tak to bude taky nějakou dobu trvat já vam dam vědět až to tam bude *4*
  • aannddrreejjkka

andrujenka

no hughíček je stršně správnej má krásné očiška krásnej hlas je sexy a staršně se mi líbí když má černou košili v ní vypadá strašně sexy *14* je prostě úžasnej chlapík mam tě ráda hughíčku a vždycky tě budu mít ráda nikdy na tebe nezapomenu mtmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmr *3* *14* *4* *14* *14*
  • maki11

;-)

No,Hugh Laurie je fakt hrozně charismatickej a nadanej herec,zpěvák i spisovatel.Role House mu fakt sedla a vsadím se že to ještě dlouho bude jeho životní role.Třeba takovej Zack Efron je proti němu maličkatá muška která si jen zahrála ve třevh filmech...
  • roslin.l

Re: Hughíček

Bylo to i horší!
  • roslin.l

Re: polemika

Pro mě je Hugh chodící přetékající charisma a to ho dělá úžasným.
    PS: Díky za vysvětlení. V horoskopech se moc nevyznám. Blížence asi nepochopím, protože jsem vodnář.
  • Re: polemika

no, já si myslím, že každej má svůj vlastní názor a mě stejně jako "nikínce" Hugh připadá krásnej i vzhledově. Je dokonalá osobnost a k tomu je i krásnej! Ale je pravda, že za mlada tak krásnej nebyl... No, každej má prostě svůj názor-tobě se líbí jako osobnost, jiným se líbí jak vypadá a někomu se třeba nelíbí vůbec...
  • xxspartankaxx

Hughíček

Ahojky lidičky jak se máte? *1*
  • xxspartankaxx

Re: Re: Verča

děkuji moc
  • polemika

Nesouhlasím tak úplně s uživatelem nikínkou, nedá se říct, že Hugh je krásný (myslím vzhledově), ale je to obrovský sympaťák a nezaměnitelná osobnost, vyzařuje něco, co ho dělá vnitřně krásným. Znám mnoho krásných lidí na pohled, i některých tzv. VIP a jak promluví, je konec. Hugh je velmi přitažlivý jako chlap.

Uživatel roslin.l se pozastavuje nad jeho povahovými rysy. Nediv se, je to blíženec, dokonce narozený ve stejný den jako já. U blíženců se perou uvnitř dvě osobnosti, jedna mnohdy táhne čehí a druhá hot, takže jsme z toho často úplně "vybzíkaní" a vede to k nerozhodnosti, kterému vnitřnímu hlasu vyhovět. S tím bohužel my blíženci nic nenaděláme.
  • hanytanny1

kuk :)))

chjoooo ty krásné modré oči no božíííí *5* *14* *9*
  • Re: Re: Re: Hugh Laurie//cože?

Nesmíš všemu věřit *1*
  • roslin.l

Re: Re: Re: Hugh Laurie//cože?

Radostně si povyskočí. Ne to bylo fakt hnusný. Omlouvám se.
  • roslin.l

Re: Verča

- Martin Stránský http://www.doktorhouse.net/komentar .htm?id=522&cc
  • xxspartankaxx

Verča

Ahojky lidičky nevíte kdo dabuje Hausíka toho rostomilího chlapíka:D *1* *1* pls odepište kdo víte
  • nikolkarybackova

Re: Prosím prosím!!!

Taky bych si chtěla objednat tričko z USA, Dr. House, ale poštovný je prej v docela dobrý ceně. Kdybys něco zjistila tak prosím napiš. Dík
  • nikolkarybackova

Nikolka alias Jenny

Hugh Laurie je skvělej. Já ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • gunny

Re: Re: Hugh Laurie//cože?

koukni se na youtube a zadej tam:
    Cameron is death: What House will do?...
    a uvidíš v překladu to znamená cameronová umře.Co House udělá ??
    *5
  • hugh

Čím je starší tím je krásnější a víc sexy! Je perfektní...bylo by nádherný být aspoň na chvíli s ním... *14*
  • kyra123

Re: The gunn seller

Plně souhlasím. Nemám ji teda dočtenou až do konce ale zatím jako super *3* *14* *5* *4* ...vřele doporučuju všem *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit