-
**SPOILER**
**SPOILER** NEČTĚTE, POKUD SI NECHCETE ZKAZIT PŘEKVAPENÍ!!** *13*
Pokud jste zvědavci a nesledujete 5. sezónu a nevíte věci dopředu.., tak tady je co se stalo a stane.
S Amber nic nebude, protože ta na konci
4. sezóny zemře. 4. sezóna skončí velmi dramaticky, ale na druhou stranu i příjemně pro příznivce Huddy vztahu, protože v posledním záběru se Cuddy House drží za ruku...v páté sezóně Wilson rezignuje, proč, to psát nebudu a s Housem nebude chtít mít nic společnýho, takže spolu vlastně nebudou asi první čtyři díly 5. série mluvit, ale pak se stane něco, co je dá dohromady - a to bude to smrt Housova otce. Také vše směřuje ke Cuddy/House "Huddy" vztahu a v šestém dílu se políbí. Ne "políbí" jako "políbí", ale opravdu to je romantický polibek, ale zatím se nic víc neudálo. V nejnovějším dílu, co právě vyšel, jsou takové menší náznaky, ale House a vztahy..to je něco...je to dost zajímavý..Pokud jste si to přečetli, vaše chyba *1* *13* -
...
Já myslím že bude mít rád Amber ;-) -
Hameron nebo Huddy ?
Všichni uvažuje te,no spíš chcete aby chodil s Cameronovou nebo s Cuddyovou,ale já si myslím že má pořád rád Stacy a i když se k němu nevrátí bude to pořád jeho životní láska. *3* -
Hugh Laurie
No já myslím že nemá cenu psát jak moc výborný je herec,spisovatel atd. protože všichni to tady víte,takže bych jen chtěla dodat:držme mu palce ať je v životě šťastnější než jeho postava Dr.House. *3* -
Re: Re: Hugh
Já jen doufám, že to vědí i scénaristí. Zatím se to jeví pozitivněji pro příznivce Huddy. *1* -
Re: haus
Sim tě House je krásnej! *13* *13* i Jennifer Morrison o nem prohlásila že je SEXY! *14* *14* *14* -
Re: Re: Hugh
Protiklady se přitahují *3* .. stehně House s Cameronovou nakonec zvostane *3* *15* -
Re: Hugh
Nechápu proč Hameron.Cameronová je mladá a dost blbá na to aby s Housem měla vztah... -
Re: Re: Re: Huddy
:DVit *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: =)
já ji teďka čtu.. prostě nej knížka *14* -
Re: Oči....
No to máš pravdu mě to taky příde:D:D:D *1* -
Hugh
Já osobně fandím " Hameron".. *3* A Hugha.. *14* *14* *14* -
Oči....
Mě občas přijde že má v televizi modrý oči uplně každej.....a normálně na fotkách zase tak moc modrý oči nemá....Jinak Dr. House *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: =)
Samozřejmě =D...četla bych jí pořád dokola...jakoby ji napsal House...=D ;o) -
Re: Re: Huddy
ach ta romantika:-D -
Re: Re: Re: =)
tak to věřím, že je plná ironie..:-D jak jinak že:-D -
Re: Re: =)
jmenuje se Obchodník se smrtí...je skvělá,plná ironie...prostě-doporučuju přečíst *3* -
Re: =)
Ne, jakou? -
Re: Huddy
Jo to jsem si všimla už dávno:D:D:D:D:D -
=)
Ahoj,četl jste někdo tu knížku od něj?