-
Huddy
Všimli jste si (asi určitě jo), že House a Cuddy mají stejnou, modrou, barvu očí? :-) -
Re: Verča
jéé a pošleš mi ji prosím??? smutně koukám... jsem ji sháněla jak dlouho -
Re: oprava
2.alternativa. Taky jsem to už viděla. Huddy *14* -
hodr
hugh je nejlepší,nejhezší a má krásné modré oči *14* *1* -
Re: Re: andrujenka
no koukni se nahoru lepší:D -
ashdfuafh
hugh laurie je dobrej nooo *1* *1* -
Re: oprava
nevím proč to poslední písmenko odskakuje - má to být bez mezery -
oprava
http://www.tv.com/video/15354/the-i tch?o=tv&tag=personspace;video;thum b -
líbačka
koukněte líbačka http://www.tv.com/video/15354/the-i tch?o=tv&tag=personspace;video;thum b *14* -
Re: Re: Re: Re: Hugh
Prosím, kde jsou k vidění ti synátoři? Viděla jsem jen jednoho, ale ten nic moc. *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: andrujenka
to xxspartankaxx:
Já se nehadam. Já už mám jenom po krk tohohle stylu psaní. Snad neni tak tezke misto hughíček napsat normalne Hugh, místo očiška oči (nebo aspon očička) atd. A nejsem jediná komu to vadí - jen at si dotycna zkusi timto stylem neco napsat napr. do diskuze o Houseovi na lide.cz (nebo nedej boze na lopuch ci lapiduch) a uvidi. Tam uz takhle pisici exoty poslali nastesti davno nekam. -
*1* *1* *14* Jak typicke - dojdou argumenty, tak se zacne s nadavkama. A pak kdo tu je neinteligentni. (Ehmm jen tak pro zajimavost - dle jakeho kriteria hodnotis mou inteligenci ? *4* ) -
Jo jasně a co tet děláš opruzuješ,takže laskavě drž tu tvojí starou držku ty si byla taky třináctiletej spratek.A hled si s výho a nechci se s takovym neinteligentním tvorem hádat. -
Holky nehádejte se obě ste Hughovo faninky tak co no *1* -
Re: Re: Re: Re: andrujenka
Já sem nevlezla abych někoho opruzovala, nýbrž proto že jsem také Hughova fanynka. Pokud se někdy podíváš na jiná diskuzní fóra tak zjistíš, že jeho fanynky povětšinou diskutují inteligentně, a bez toho aby prznily jeho jméno nebo používaly trapné zdrobněliny - se divím žes taky nenapsala, že ho mocinky lávinkuješ - oblíbené to sousloví vaší generace.
A je fakt hodně vtipné, když mně říká třináctiletý spratek, že jsem tupá holčička *1* -
a jestli si to nepochpila tak takhle jak to řikam tak to myslim ze srandy víš a kolik je tobě? -
Re: Re: Re: andrujenka
co dělaj fanynky když ho mají rádi a co sem lezeš když chceš někaho opruzovat napiš si svůj názor k němu a já taky nic nebudu řikat tak kdybys byla tak hodná tak neopruzuj jo a jestli budeš tak to seš velmi tupá holčička -
to máš pravdu no jako třeba tobě vit:) a je mi 13 o jedno ses sekla:) ale ty to asi nepochopíš nikdy -
Re: andrujenka
Proboha, to je příšerný slovní průjem tohleto. Hughíček ? očiška ? nikdy na tebe nezapomenu ? Kolik ti holka je - dvanáct? Některým pisatelům by se měl přístup na internet zakázat, protože některým čtenářům by ty jejich výplody mohly přivodit újmu na zdraví. -
Re: Verča
spoiler - je bisexuální