-
Re: Re: Hugh Laurie//cože?
Přestaňte s tím umíraním. Kde jste to proboha slyšeli????? Koukněte na normálni webovky a zjístite, že Cameron je naživu. A zatím se nikde neobjevila zpráva, že by tato slaďoučka postava měla zmizet ze seriálu. *14*
I když pravda ve čtvrté serii se zatím skoro neobjevuje a mně to vůbec nevadí. Nováčci jsou fajn a nej postavy jsou House, Wilsona a Cuddy. -
Re: Re: _-_-_
jen počkejte až mu bude 80... ne... omlouvám se. hause musim vidět každej díl.. to prostě nejde jinak *15* ty jeho *8* hlášky *8* nemaj chybu *3* *1* -
Re: Hugh Laurie//cože?
cameronová umře jo?! *9* *9* -
Stránka
Kuknite stránku o Hughíkovi www.hugh-laurie.szm.sk *14* *14* -
The gunn seller
Právě sem dočetla Hughovu knížku The gun seller (Obchodník se smrtí), perfektní...on je fakt úžasněj *14* -
Prosím prosím!!!
Nevíte někdo prosím, kolik stojí poštovné z USA? Chtěla bych si totiž objednat tričko "EVERYBODY LIES", ale nevím, kolik tak může dělat poštovný... Děkuju moc! *1* -
Re: haus
Aj keď bude mať 60, tak bude sympatický fešák *14* *14* -
Re: _-_-_
Presne! Moje slová *14* *3* -
Hugh Laurie
pokud chcete vidět Hugh Laurieho o trošku mladšího koukněte se na youtube a zadejte tam tenhle odkaz :Hugh Laurie and Stephen Fry singing 5 songs je to fakt super video plné zábavy stojí to za to !! *1* -
Hugh Laurie
No já bych byla radči kdyby chodil s Cameronovou,ale ona umře takže pak už je tu akorát Stacy,ale ta má marka a pak ještě Cuddy ale ta ho nesnáší tak snad se najde někdo jinej i když já si myslím že on miloval Cameronovou. -
Re: Re: Re: Hugh
A jeden z nich je i docela hezkej. -
Re: Re: Hugh
HELE ON JEŠTĚ MÁ 17 A 20 SYNA JEDNOHO BYCH CHTĚLA -
krasavec
Je prostě úúúúúúúúúúúúúžasnej!! !!! *5* *5* *5* -
Osobnost
Hugh je Osobnost s velkým O. Nevím jestli bych chtěla být s ním v nějaké přízni, nebo ho mít za muže, jeho povahu neznám. Jedno vím jistě chtěla bych se s ním setkat a vézt asi hodinový rozhovor. Myslím, že je jedna z nejnadanějších bytostí. Ne nadarmo byl vyhlášen nejvšestrannějším umělcem. Jinak, co se týče povahových rysů, tak z některých rozhovorů vyplynulo, že má sklon k sebepodceňování, což nechápu, a trpí depresemi. *7* -
prosba
ahoj mužete vseci kliknout na tento odkaz http://cz.buildstate.net/stat.php?n ick=tomikovice kliknete a mužete hned vypnout dekuji pridate my timto obyvatele http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=tomikovice -
Re: Hugh
jj tak to máš pravdu škoda že to neni můj táta nebo ale i můj přítel kdyby mě třeba bylo 40 ach jo:D -
Hugh
Je to krásný chlap má karásnýnodrý oči je prostě k nakousnutí. Ještě bych si přála ho osobně poznat. *9* -
Re: Re: polibek
Díky moc! -
Re: polibek
3x15 Half-Wit [Debílek]. -
polibek
Nevíte prosím někdo, jak se jmenuje díl, ve kterém Cameronova políbila Hausíka*7*