-
:)
Hugh je nejnádhernější, nejúžasnější, nejkrásnější, nejtalentovanější a nejvíc sexy chlap na světě. je perfektní, neodolatelne...a ty jeho nádherně modrý oči a úžasněj úsměv... *14* -
5.řada
Včera byl první díl 5.řady...bylo super ho zase vidět po 2 měsících!!!!! Od Wilsona dostal pořádnou bodnou ránu do srdce *9* chudáček!!!!!!! -
-
Re: 5.řada
Tohle jsem psala na diskusi-
Jsem v šoku...Wilson odejde?!
některé věty: W - "Obětuješ život pacientky abych tu zůstal?
H - Tvý přátelství pro mě znamená víc..
Tohle bylo snad nejhezčí co kdy House řekl :))
W - už nejsme přátelé a nevím jestli jsme někdy byli...tak tohle mě zaskočilo
Hej a ta poradna Cuddyový xD!!Ježiš!
Jako Wilson vážně odchází jo?
*3* -
-
Re: Re: 5.řada
V jakym díle to bylo??? -
-
Re: Re: Re: 5.řada
hned v prvním!!
-
-
Wilson se vrátí, sice nevím jakým zázrakem ani kdy, ale vrátí. A máš pravdu s tou větou, nikdy jsem neslyšela, že by House řekl že mu na tom přátelství záleží!!! ale že by Wilson zase řekl tohle tak to mě taky zaskočilo i věta House-Tvý přátelsví pro mě znamená víc -
-
jo, to už jsem se taky dozvěděla že se nějakým zázrakem vrátí...ta diskuse tam neni pro nic za nic *1*
Myslim že se prý vrátí na pohřbu Housova otce či co...nj, asi bych se zbláznila, kdybych přišla o nej herce *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: 5.řada
úplně tě chápu!!!! asi bych se taky zbláznila kdych přišla o nej...herce akorát v mém případě to tak nehrozí, protože on by jen tak odejít nemohl když je o vlastně o ně!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 5.řada
xD nj...
-
-
-
-
-
-
Verča
Víte holky že strácí vlásky? -
Verča
Je mi ho moooooc líto *9* *9* *9* *9* *9* -
5.řada
Nojo no pátá řada bude plná změn. -
-
Re: 5.řada
jakých především??? -
-
Třeba jak se teď House líbal s Cuddyovou, to je změna...
Jó, změna je život :D -
-
To souhlasím! Změna to je a dost pokrok Houseově životě. Teď v pondělí (včera) House dokonce Cuddyové šahel na prso a dal ji stůl co měla u své mámy doma. Nikdo o tom nevěděl jenom ona...měl to dobře promyšlené!!! on je super!!!!!!!!!!!!!!! Moc se vždy těším na další díl, hned po skončení dílu bych se klidně koukala na další!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE HOUSE -
-
Re: Re: Re: Re: 5.řada
(kýv kýv)...škoda že ho teď dýl neuvidíme *9*
-
-
-
-
-
Všeumel Laurie
Je to šikovný i sympatický chlap.Neříkám,žeje dokonalý,ale zvládne toho dost.Má zajímavý životopis a jako Dr.House je fine. -
aník
ahojky lidi prosimvás nevítě kde bych shlédla dívka z ria děkuji a odpovídejte prosííím chci to vidět hraje tam hugh laurie děkuji mooooooc předtim *3* -
-
Re: aník
girl from rio si muzes tak maximalne stahnout z netu - je to na torrentech. je to v angline a ceske titulky zatim myslim neexistujou -
-
Re: Re: aník
tak jo no děkuji
-
-
-
_-_-_
Čím starší,tím hezčí *4* *5* ... -
-
Re: _-_-_
Presne! Moje slová *14* *3* -
-
Re: Re: _-_-_
jen počkejte až mu bude 80... ne... omlouvám se. hause musim vidět každej díl.. to prostě nejde jinak *15* ty jeho *8* hlášky *8* nemaj chybu *3* *1*
-
-
-
House
Já Hugha moc miluju *14* *14* ..Má nádherný modrý očíčka *1* a ty jeho hlášky *14* ..Je to nejkrásnější chlap! *14* -
-
Re: House
Není to úplně moc krasavec ale tím jaký je a jak je charismatickej je fakt úžasnej!!!!Dívám se na každej díl House!!!
*14* *14* A Cuddyová taky -
-
Re: Re: House
Jo, všichni jsou tam úplně úžasní! *14* *1* jsem vždycky moc smutná, když nestihnu jeden díl *9* ..Ale snažím se *15* ..Taky Cameronová je dobrá *1* ..
-
-
-
polibek
Nevíte prosím někdo, jak se jmenuje díl, ve kterém Cameronova políbila Hausíka*7* -
-
Re: polibek
3x15 Half-Wit [Debílek]. -
-
Re: Re: polibek
Díky moc!
-
-