Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)

Hugh je nejnádhernější, nejúžasnější, nejkrásnější, nejtalentovanější a nejvíc sexy chlap na světě. je perfektní, neodolatelne...a ty jeho nádherně modrý oči a úžasněj úsměv... *14*
  • sara.jenni

5.řada

Včera byl první díl 5.řady...bylo super ho zase vidět po 2 měsících!!!!! Od Wilsona dostal pořádnou bodnou ránu do srdce *9* chudáček!!!!!!!
    • lili444

Re: 5.řada

Tohle jsem psala na diskusi-

Jsem v šoku...Wilson odejde?!
      některé věty: W - "Obětuješ život pacientky abych tu zůstal?
      H - Tvý přátelství pro mě znamená víc..
      Tohle bylo snad nejhezčí co kdy House řekl :))
      W - už nejsme přátelé a nevím jestli jsme někdy byli...tak tohle mě zaskočilo

Hej a ta poradna Cuddyový xD!!Ježiš!

Jako Wilson vážně odchází jo?

*3*
      • katuska162

Re: Re: 5.řada

V jakym díle to bylo???
        • sara.jenni

Re: Re: Re: 5.řada

hned v prvním!!
      • sara.jenni

Wilson se vrátí, sice nevím jakým zázrakem ani kdy, ale vrátí. A máš pravdu s tou větou, nikdy jsem neslyšela, že by House řekl že mu na tom přátelství záleží!!! ale že by Wilson zase řekl tohle tak to mě taky zaskočilo i věta House-Tvý přátelsví pro mě znamená víc
        • lili444

jo, to už jsem se taky dozvěděla že se nějakým zázrakem vrátí...ta diskuse tam neni pro nic za nic *1*
          Myslim že se prý vrátí na pohřbu Housova otce či co...nj, asi bych se zbláznila, kdybych přišla o nej herce *4* *3*
          • sara.jenni

Re: Re: Re: Re: 5.řada

úplně tě chápu!!!! asi bych se taky zbláznila kdych přišla o nej...herce akorát v mém případě to tak nehrozí, protože on by jen tak odejít nemohl když je o vlastně o ně!!!!
            • lili444

Re: Re: Re: Re: Re: 5.řada

xD nj...
  • xxspartankaxx

Verča

Víte holky že strácí vlásky?
  • xxspartankaxx

Verča

Je mi ho moooooc líto *9* *9* *9* *9* *9*
  • gunny

5.řada

Nojo no pátá řada bude plná změn.
    • sara.jenni

Re: 5.řada

jakých především???
      • lili444

Třeba jak se teď House líbal s Cuddyovou, to je změna...
        Jó, změna je život :D
        • sara.jenni

To souhlasím! Změna to je a dost pokrok Houseově životě. Teď v pondělí (včera) House dokonce Cuddyové šahel na prso a dal ji stůl co měla u své mámy doma. Nikdo o tom nevěděl jenom ona...měl to dobře promyšlené!!! on je super!!!!!!!!!!!!!!! Moc se vždy těším na další díl, hned po skončení dílu bych se klidně koukala na další!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE HOUSE
          • lili444

Re: Re: Re: Re: 5.řada

(kýv kýv)...škoda že ho teď dýl neuvidíme *9*
  • Všeumel Laurie

Je to šikovný i sympatický chlap.Neříkám,žeje dokonalý,ale zvládne toho dost.Má zajímavý životopis a jako Dr.House je fine.
  • aannddrreejjkka

aník

ahojky lidi prosimvás nevítě kde bych shlédla dívka z ria děkuji a odpovídejte prosííím chci to vidět hraje tam hugh laurie děkuji mooooooc předtim *3*
    • Re: aník

girl from rio si muzes tak maximalne stahnout z netu - je to na torrentech. je to v angline a ceske titulky zatim myslim neexistujou
      • aannddrreejjkka

Re: Re: aník

tak jo no děkuji
  • luc_luc

_-_-_

Čím starší,tím hezčí *4* *5* ...
    • Re: _-_-_

Presne! Moje slová *14* *3*
      • prisera

Re: Re: _-_-_

jen počkejte až mu bude 80... ne... omlouvám se. hause musim vidět každej díl.. to prostě nejde jinak *15* ty jeho *8* hlášky *8* nemaj chybu *3* *1*
  • House

Já Hugha moc miluju *14* *14* ..Má nádherný modrý očíčka *1* a ty jeho hlášky *14* ..Je to nejkrásnější chlap! *14*
    • maki11

Re: House

Není to úplně moc krasavec ale tím jaký je a jak je charismatickej je fakt úžasnej!!!!Dívám se na každej díl House!!!
      *14* *14* A Cuddyová taky
      • Re: Re: House

Jo, všichni jsou tam úplně úžasní! *14* *1* jsem vždycky moc smutná, když nestihnu jeden díl *9* ..Ale snažím se *15* ..Taky Cameronová je dobrá *1* ..
  • polibek

Nevíte prosím někdo, jak se jmenuje díl, ve kterém Cameronova políbila Hausíka*7*
    • roslin.l

Re: polibek

3x15 Half-Wit [Debílek].
      • Re: Re: polibek

Díky moc!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit