-
Hugh Laurie je strašně podobný na mojeho dědu.Všichni mu to říkají.
*5* -
Všechno nej k narozkám!!!!MOOOOOC vás mám ráda ze serálu DR.HOUSE :*
Jste ten nej člověk na světě!!!!!!!! *14* možná na vás PŮJDU DO PRAHY!! -
prosba
ahoj mužete vseci kliknout na tento odkaz http://cz.buildstate.net/stat.php?n ick=tomikovice kliknete a mužete hned vypnout dekuji pridate my timto obyvatele http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=tomikovice -
Osobnost
Hugh je Osobnost s velkým O. Nevím jestli bych chtěla být s ním v nějaké přízni, nebo ho mít za muže, jeho povahu neznám. Jedno vím jistě chtěla bych se s ním setkat a vézt asi hodinový rozhovor. Myslím, že je jedna z nejnadanějších bytostí. Ne nadarmo byl vyhlášen nejvšestrannějším umělcem. Jinak, co se týče povahových rysů, tak z některých rozhovorů vyplynulo, že má sklon k sebepodceňování, což nechápu, a trpí depresemi. *7* -
krasavec
Je prostě úúúúúúúúúúúúúžasnej!! !!! *5* *5* *5* -
Hugh Laurie
No já bych byla radči kdyby chodil s Cameronovou,ale ona umře takže pak už je tu akorát Stacy,ale ta má marka a pak ještě Cuddy ale ta ho nesnáší tak snad se najde někdo jinej i když já si myslím že on miloval Cameronovou. -
-
Re: Hugh Laurie//cože?
cameronová umře jo?! *9* *9* -
-
Re: Re: Hugh Laurie//cože?
koukni se na youtube a zadej tam:
Cameron is death: What House will do?...
a uvidíš v překladu to znamená cameronová umře.Co House udělá ??
*5 -
-
Re: Re: Re: Hugh Laurie//cože?
Nesmíš všemu věřit *1* -
Re: Re: Re: Hugh Laurie//cože?
Radostně si povyskočí. Ne to bylo fakt hnusný. Omlouvám se.
-
-
Re: Re: Hugh Laurie//cože?
Přestaňte s tím umíraním. Kde jste to proboha slyšeli????? Koukněte na normálni webovky a zjístite, že Cameron je naživu. A zatím se nikde neobjevila zpráva, že by tato slaďoučka postava měla zmizet ze seriálu. *14*
I když pravda ve čtvrté serii se zatím skoro neobjevuje a mně to vůbec nevadí. Nováčci jsou fajn a nej postavy jsou House, Wilsona a Cuddy.
-
-
-
Mentalista vs House
Já myslím,že je lepší House,a to o hodně,Mentalista je sice chytrý,ale až moc namyšlený.House je pros tě NEJ VE VŠEM !! -
-
Re: Mentalista vs House
jo House je proste House... *5* miluju tenhle serial..ani jeden dil sem nevynechala....ae mentalista je taky suprovy... *3* me se teda libi... *14* -
-
Re: Re: Mentalista vs House
Jo Mentalista taky není špatný,ale prostě House je House a zdá se mi že Mentalista si vzal pár (skvělých) vlastností od House.
Můj nejoblíbenější seriál je House,ale dívám se i na spustu dalších i na Mentalistu,ale to nezmění nic na tom,že house je NEJLEPŠÍ. *1* *3*
-
-
To máš pravdu!!!!!! House je nej!!!!!!!!! a jenom bych chtěla říct, že si nejde nevšimnout toho, že mají až moc společného! Třeba už jen název House má "H" v rámečku a mentalista je celý v ramečku a dokonce jsem viděla fotk kde mají stejnou košili *4* ! samozdřejmě, že Hughovi sluší, ale mentalistoviny ne *4* *4* *4* !!!! No prostě na House nemá a ani nikdy mít nebude!!!!!! I love HOUSE! I love HUGH!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Máš pravdu mají toho dost společného.Třeba Hugh je Angličan a do Ameriky přišel kuli herectví.Simon (mentalista) je Australan a taky přišel do Ameriky kuli herectví.
Taky umí odhadnout lidi jako house a taky vždycky přijde na pravdu a taky ho postihla tragédie jako House. (Jsou skoro jako bratři).
Mentalista není tak úplně nejhorší seriál ale trošku mi to připomíná seriál Můj přítel Monk.
Podle mého názoru House nikdy neomrzí a Hugh Laurie už vůbec ne !! *3*
-
-
-
Hugh Laurie
pokud chcete vidět Hugh Laurieho o trošku mladšího koukněte se na youtube a zadejte tam tenhle odkaz :Hugh Laurie and Stephen Fry singing 5 songs je to fakt super video plné zábavy stojí to za to !! *1* -
čeština
Jak někdo může napsat medailY??? To je do očí bijící!!! *16* *1* -
smrt
Tak a Kutner spáchal sebevraždu.
V tomto díle se dozvídáme o smrti L.Kutnera,ale další důležitou částí je Housova ztráta vše zjistit a všemu přijít na kloub.
Už zbývají jen 4 díly do 6.série.
což je super ! *1* -
-
Dr. house
Miluju seriál dr house!!! mame ho natoceny a furt na nej koukame. Musim priznat ze se mi hugh laurie llíbí :-) :-) :-) je upe super a hezkej!!! *14* *14* *14* *14*
-