-
Ahoj zelená housenko *1* Právě jsem se zde registrovala a zrovna si narazím na tvůj příspěvek pod "mým Hugouškem" *1* *1* *1* *1* *1* Tvůj blog znám a nesčetněkrát jsem u něj slintala, je naprosto úžasnej, díky moc za něj *14*
-
taky jsem z Ostravy, HA jsem viděla někdy v r. 1968 v Hale Tatran a na koleji mi celé 4 roky visel jeho plakát s liškou...
Dodnes ho miluji, viděla jsem ho ma TV5 - starý pán, ale magnifique
Brno můžu poslat
katerina.herkova@centrum.cz -
Kamarád ho má...napište mi, pošlu
katerina.herkova@centrum.cz -
Tak,teď v prosinci začínám 3rok na blogu :) kde překládám texty a rozhovory atd.Je zvláštní, že tam chodí víc cizinců než čechů *1* ,no je to asi tím, což si myslím od začátku, že lidi sice jeho písně znají, ale nevědí, že jsou od něj...a jsou překvapeni, že to nejsou naše písně, už jsem jich mašla přes 20!Jinak jmenuje se to Blog u zelené housenky,(větší pitomost mě nenapadla ):)Takže krásné svátky Vám všem. *1*
-
Re: Re: Re: Aufrey
Kdyžtak se mi ozvěte a domluvíme se :)
Mám na mysli ohledně koncertu z Brna. -
Re: texty
Zdravím, po nějaké době jsem znovu zašla na stránky mého velkého oblíbence. Já bych si moc přála překlady jeho písní. Budu moc ráda, když se mi mailem ozvete - díky Dana -
Re: Re: texty
Zkusit to můžeme *7* JISTĚ. KDYŽTAK MI NAPIŠ NA MŮJ E-MAIL.*1* SEM UŽ MOC NECHODÍM NIKDO TADY VĚTŠINOU NENÍ :( BUDU SE TĚŠIT *3* PA -
Ahoj! Mohl bych zkusit spolupracovat. Trochu francouzsky umím a mám moc rád francouzské chansoniéry, písničkáře a zpěváky. -
Re: Re: texty
Ráda jen upozorním je to překlad ne text písně zpívat to nejde *14*třeba když se budem snažit?Snažím se to překládat i foneticky což je ještě větší legrace *1* jinak napiš kam a kterou třeba už bude hotová jako přeložená jo taky mi šlo jen o to abych věděla o čem zpívá nic jiného!To jen pro případné kritiky místo toho aby to sami udělali určitě budou kritizovat!Francouzsky se učím ale mám kamarádku která žije ve Francii snad se s ní brzy spojím. -
Ahoj, moc bych prosila. Ráda ho poslouchám, mám pár CD, ale s mojí neznalostí francouzštiny jsem překladu neschopná a jen se s pomocí slovníku domýšlím, o čem to vlastně je. Díky!!!! -
texty
ahojky koukám že tady nikdy nikdo není *9* tak 4 měsíce se snažím překládat texty H.Aufray jen kdyby náhodou měl někdo zájem?Stačí napsat tak pa *1* -
Re: Hugues Aufray
Zrušili oficiální stránky huguese aufraye MYSLÍM WWW.HUGUESAUFRAY.COM *10* *7* ach jo -
Re: H.Aufray
CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT DOPISY JAKO DOPISY? TO ZNAMENÁ ZE MATE JEHO ADRESU? -
MYSLÍM SI ŽE TI JEN TIŠE ZAVIDÍ!JSEM SICE MEZI NIMI ALE BERU TO S PŘEHLEDEM *1* -
Paní Jarce se podařilo skontaktovat písemně s umělcem Huguesem Aufray. Osobně jsem se s ním setkal v Ostravě po jeho vystoupení se skifflovou skupinou v tehdejší sportovní hale Tatran ,tak v r.l966. Mám jeho podpis na fotografii. Velmi rád bych mu pogratuloval k nedávnému životnímu jubielu a poslal mu pár otázek. Prý se setkal jednou s Waldemarem Matuškou. Psal jeden náš časopis. Můžete mi přeposlat jeho e-mail. adresu? Merci. -
Hello Dear,
Hello Dear,
My name is precious patric, am very glade to come across your profile today which i find interesting and wish to let you know that i will like to have a very good relationship with you, i hope you will welcome my friendship request? Please contact me with my privet Email preciou2patric@gmail.com so that l will give you my picture and tell you more about me,
hoping to see your mail
yours truely precious
PLEASE CONTACT ME WITH THIS EMAIL ID preciou2patric@gmail.com
Dobrý den Vážení,
Mé jméno je drahé patric, jsem velmi glade přijít přes váš profil, který i dnes najít zajímavé a chtějí vás informovali, že budu rád, že má velmi dobrý vztah s vámi, doufám, že budete vítáni přátelství mé žádosti? Prosím, kontaktujte mě s mou ptačí zob Email preciou2patric@gmail.com l tak, že vám můj obrázek a řeknu více o mně,
Doufají, aby váš mail
Vy opravdu drahé
Kontaktujte mne prosím s touto e-mailovou ID preciou2patric@gmail.com -
Re: Re: Aufrey
Dobrý večer, mohl bych od Vás získat ten záznam z Brna? Je to ten z cyklu Básníci Evropy?Dík za odpověď. Milan Kolářík, Plzeň -
Re: Aufrey
Mám ho... -
Aufrey
Prosím Vás, nevíte, jestli se dá někde sehnat TV záznam vystoupení H.Aufrey z Brna, který byl odvysílán minulý týden? CD jsem si již objednala, ale ten koncert musel být fascinující... Díky za zprávu. -
H.Aufray
Hugues má také svoje internetové stránky s informacemi o koncertech, fotkami z různých období svého života a dalšími zajímavostmi, je to na WWW.huguesaufray.com *4*