Přejít na výpis diskuzí

Hugues Aufray

OSOBNOST 31.12.2006 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aufray

Taky jsem se na ten koncert díval. BOMBA! *14*
  • Aufray

taky jsem teď koukala na záznam koncertu z Brna a bylo to opravdu užasný. Mrzí mě že jsem ho neviděla naživo... *3*
  • H. Aufray

Teď jsem dokoukal záznam koncertu z Brna; prostě paráda! Ten chlap je neuvěřitelně vitální.
  • Re: Re: Super

Pardon! strhnout
  • Re: Super

Mého mládí také. Stydím se, ale měla jsem jeho velký plakát na WC dlouhá léta a můj manžel, sedící a žárlící ho vždy chtěl ztrhnout. Teď se dívám na záznam jeho koncertu a zjistila jsem, že je ještě starší, než moje mamka. To zírám.
  • Re: Re: Hugues Aufray

Sehnala jsem přes www.audio3.cz, mají tan toho dost na výběr

Já jsem CD sehnala na www.audio3.cz, doufám že jsem to napsala správně. Má jich tam více, já mám koncert v Olympii z r. přibližně 1966, ale název teď momentáně nevím, půjčila jsem ho, i to druhé. Během týdne mi to poslali na dobírku
  • Re: Hugues Aufray

Můžu poprosit o název CD a kde je k mání? Díky, Eva

Už máme hotovo a nic nemusíme shánět !!!
    KK

můžete mi prosím napsat kontakt, přes který jste se dostala k těm dvěma CD? Byl bych za něj vděčen.
  • Hugues Aufray

Byla jsem na koncertě HA někdy v začátkem
    70. let a dodnes je to pořád moc pěkná vzpomínka. Nedávno jsem se o něj začala zajímat na internetu - díky tomu mám doma
    2 CD-je to úžasné. Zajímá mě, jestli se nepřipravuje nějaká akce-dočetla jsem se, že pořád koncertuje. Kdy byl v Brně?
    To nemůžu překousnout, že jsem o to přišla-jsem z Ostravy.
  • H.Aufray

H.Aufray je moje velká láska už několik let, sice jsem se s ním nikdy osobně nesetkala, ale napsala jsem mu dvakrát a pokaždé mi na mé dopisy odpověděl, je úplně zlatý a úžasný. Jeho CD je možno objednat na www.Audio3.cz

Ahoj, CD H. Aufrayho můžeš objednat na www.Audio3.cz
  • Hugues Aufray

Zdravím všechny,které jako mě okouzlil Hugues Aufray. Marně sháním jeho písničky,pokud víte jak a kde budu za tuto informaci vděčná. Za informace poslané na můj e-mail předem moc děkuji.
  • Hugues Aufray Superstar

Il y a longtemps que je t´aime, jamais je ne t´oublierai...(une chanson française)
  • koncertH.A. v Brně byl fascinující. Do té doby jsem ho neznal. Nyní sháním jeho CD a stal se pro nás velkým oblíbencem jak za muzikantem a i člověkem
  • koncert

V Brně to byl úžasný zážitek. Je neuvěřitelně skvělý .
  • koncert

V Brně úžasný zážitek ! Miluju ho už 30 let a je pořád stejně skvělý !
  • koncert

V Brně jsem byla - ta, co mu přinesla růži. Je úžasný !
  • Hugues Aufray

V Brně jsem byla ta, co mu přinesla na pódium růži. Miluju ho 30 let. Je fantastický !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit