-
Aufray
Taky jsem se na ten koncert díval. BOMBA! *14* -
Aufray
taky jsem teď koukala na záznam koncertu z Brna a bylo to opravdu užasný. Mrzí mě že jsem ho neviděla naživo... *3* -
H. Aufray
Teď jsem dokoukal záznam koncertu z Brna; prostě paráda! Ten chlap je neuvěřitelně vitální. -
Re: Re: Super
Pardon! strhnout -
Re: Super
Mého mládí také. Stydím se, ale měla jsem jeho velký plakát na WC dlouhá léta a můj manžel, sedící a žárlící ho vždy chtěl ztrhnout. Teď se dívám na záznam jeho koncertu a zjistila jsem, že je ještě starší, než moje mamka. To zírám. -
Re: Re: Hugues Aufray
Sehnala jsem přes www.audio3.cz, mají tan toho dost na výběr -
Já jsem CD sehnala na www.audio3.cz, doufám že jsem to napsala správně. Má jich tam více, já mám koncert v Olympii z r. přibližně 1966, ale název teď momentáně nevím, půjčila jsem ho, i to druhé. Během týdne mi to poslali na dobírku -
Re: Hugues Aufray
Můžu poprosit o název CD a kde je k mání? Díky, Eva -
Už máme hotovo a nic nemusíme shánět !!!
KK -
můžete mi prosím napsat kontakt, přes který jste se dostala k těm dvěma CD? Byl bych za něj vděčen. -
Hugues Aufray
Byla jsem na koncertě HA někdy v začátkem
70. let a dodnes je to pořád moc pěkná vzpomínka. Nedávno jsem se o něj začala zajímat na internetu - díky tomu mám doma
2 CD-je to úžasné. Zajímá mě, jestli se nepřipravuje nějaká akce-dočetla jsem se, že pořád koncertuje. Kdy byl v Brně?
To nemůžu překousnout, že jsem o to přišla-jsem z Ostravy. -
H.Aufray
H.Aufray je moje velká láska už několik let, sice jsem se s ním nikdy osobně nesetkala, ale napsala jsem mu dvakrát a pokaždé mi na mé dopisy odpověděl, je úplně zlatý a úžasný. Jeho CD je možno objednat na www.Audio3.cz -
Ahoj, CD H. Aufrayho můžeš objednat na www.Audio3.cz -
Hugues Aufray
Zdravím všechny,které jako mě okouzlil Hugues Aufray. Marně sháním jeho písničky,pokud víte jak a kde budu za tuto informaci vděčná. Za informace poslané na můj e-mail předem moc děkuji. -
Hugues Aufray Superstar
Il y a longtemps que je t´aime, jamais je ne t´oublierai...(une chanson française) -
koncertH.A. v Brně byl fascinující. Do té doby jsem ho neznal. Nyní sháním jeho CD a stal se pro nás velkým oblíbencem jak za muzikantem a i člověkem
-
koncert
V Brně to byl úžasný zážitek. Je neuvěřitelně skvělý . -
koncert
V Brně úžasný zážitek ! Miluju ho už 30 let a je pořád stejně skvělý ! -
koncert
V Brně jsem byla - ta, co mu přinesla růži. Je úžasný ! -
Hugues Aufray
V Brně jsem byla ta, co mu přinesla na pódium růži. Miluju ho 30 let. Je fantastický !