-
H.Aufray
H.Aufray je moje velká láska už několik let, sice jsem se s ním nikdy osobně nesetkala, ale napsala jsem mu dvakrát a pokaždé mi na mé dopisy odpověděl, je úplně zlatý a úžasný. Jeho CD je možno objednat na www.Audio3.cz -
-
Re: H.Aufray
CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT DOPISY JAKO DOPISY? TO ZNAMENÁ ZE MATE JEHO ADRESU? -
Re: H.Aufray
Paní Jarce se podařilo skontaktovat písemně s umělcem Huguesem Aufray. Osobně jsem se s ním setkal v Ostravě po jeho vystoupení se skifflovou skupinou v tehdejší sportovní hale Tatran ,tak v r.l966. Mám jeho podpis na fotografii. Velmi rád bych mu pogratuloval k nedávnému životnímu jubielu a poslal mu pár otázek. Prý se setkal jednou s Waldemarem Matuškou. Psal jeden náš časopis. Můžete mi přeposlat jeho e-mail. adresu? Merci.
-
-
Hugues Aufray
Byla jsem na koncertě HA někdy v začátkem
70. let a dodnes je to pořád moc pěkná vzpomínka. Nedávno jsem se o něj začala zajímat na internetu - díky tomu mám doma
2 CD-je to úžasné. Zajímá mě, jestli se nepřipravuje nějaká akce-dočetla jsem se, že pořád koncertuje. Kdy byl v Brně?
To nemůžu překousnout, že jsem o to přišla-jsem z Ostravy. -
-
taky jsem z Ostravy, HA jsem viděla někdy v r. 1968 v Hale Tatran a na koleji mi celé 4 roky visel jeho plakát s liškou...
Dodnes ho miluji, viděla jsem ho ma TV5 - starý pán, ale magnifique
Brno můžu poslat
katerina.herkova@centrum.cz -
Re: Hugues Aufray
Zrušili oficiální stránky huguese aufraye MYSLÍM WWW.HUGUESAUFRAY.COM *10* *7* ach jo -
Můžu poprosit o název CD a kde je k mání? Díky, Eva -
-
Re: Re: Hugues Aufray
Já jsem CD sehnala na www.audio3.cz, doufám že jsem to napsala správně. Má jich tam více, já mám koncert v Olympii z r. přibližně 1966, ale název teď momentáně nevím, půjčila jsem ho, i to druhé. Během týdne mi to poslali na dobírku
-
-
můžete mi prosím napsat kontakt, přes který jste se dostala k těm dvěma CD? Byl bych za něj vděčen. -
-
Sehnala jsem přes www.audio3.cz, mají tan toho dost na výběr -
Už máme hotovo a nic nemusíme shánět !!!
KK
-
-