Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy B-Day Ian *3* *14*
  • V 18 *4*
  • tak s tím stoprocentně souhlasím.....nechápu že to někomu nepříde trapný si tady vylejvat svý city před lidma který vůbec nezná....mno prostě se mi líbí a je to...moje věc... a nemusím to cpát dalším lidem který s tim třeba nesouhlasí....je to o vkusu.....prostě si napsala stoprocentí pravdu....a obdiv za odvahu...:) :D
  • barunqa111

věk Damona

v kolika byl promenenej Damon??? odpoved pls do vzkazu diky
  • Hlásnete mi?

ahojky lidičky hlásnete mi prosím tady http://boystwins.blog.cz/1108/1-kol o-sonc pro Kazuku Inuzuku? soutěžím s Ianem Somerhalder tak jestli ho máte rádi podpořte ho prosím v soutěži SONC
  • Re: Božee :DDD ...

tak s tím naprosto souhlasím se vším všudy...dost si to trefila!
  • zanesskaaaa

Re: Re: ..

Řešit to, kdo je nejkrásnější je fakt detinské, a to hodně. Každý má jiný vkus a nikdo by se neměl někomu přizpůsobovat, jenom aby byl děsně IN. Pro mě je Paul také velice sexy, ale rozhodně hned neříkám, že je lepší než Ian, jelikož každý člověk je jiný. Nepochopím takové logické uvažování.
  • pomožte Ianovi

Kdo chce pomoci Ianovi v boji proti týrání zvířat vyplnte prosím tento formulář http://www.change.org/petitions/sav e-the-sled-dog-reform-british-colum bias-anti-cruelty-to-animals-law
  • nina.dobrev

Re: Re: Re: Re: Damon

No this is lie. Stefan is good boy . I hate Dampn *16* *14*
  • njk.girl

Božee :DDD ...

Jak maly děcka... fakt že jo... :D ... "Damon je nejehzčí.." ... "Nechápu jak se vám může líbit Stefan" ... Boha není to jendo?? :D ... Teda jako mě osobně se víc zamlouvá Damon, ale... :D ... No tak má každej jinej vkus no... nemusíte se tady dohadovat kdo je hezčí... přinde mi to... debilní... :DD ... Podle mě sou hezcí oba... někde je hezčí Damon a někde Stefan... :D ... Nwm o co vám jde.... :DD ...
  • adusqacek

Re: Re: Re: Ian Somerhalder

nemáš zač :))
  • ii

UDĚLEJTE SI TEST SVÉHO IQ!
    http://cz.iq-test.eu/#645186
  • simik3496

Re: ..

heje jk se vám může líbit Paul...to Ian a nebo steven Mcqueen jsou stokrát hezčí než paul a víc sexy !! :D *14*
  • simik3496

Re: Re: Damon

ne Stefan neni lepčí než Damon...Damon je starší tím pádem i hezčí, chytřejší a víc sexy :DD
  • Re: Re: Damon

to je na něm právě to přitažlivý *14* *14* I LOVE DAMON *14* *14*
  • simik3496

Re: Re: Re: Damon

I LOVE YOU DAMON....sice je to BAD BOY, ale stejně je plostě lepší než Stefan :D
  • simik3496

Re: Damon

konečně se mnou někdo souhlasí, že je Damon hezč než Stefan...sice je takovej..mno...zrádnej a nebezpečnej a miluju jk pořád říká M-hm...on je lsadkej a to mi nikdo nevymluví....sice ve vempire diaries hraje toho zlýho, ale to je mi jedno!!! *14*
  • Re: Re: Re: Damon

uplně nejlepí je ale IAN *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Ian Somerhalder

diky moc!!!
  • adusqacek

Re: Ian Somerhalder

v Los Angeles

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit