-
ian
chci jeho podpis!!!pls.nema nekdo aspon jeho kopii a nebo original??jestli jo zaplatim!!!!icq:449-562-172
a email-kredatusova2@seznam.cz
pls.u rcite napiste fakt zaplatim!!! *3* -
Chyba
Jackova krevní skupina je 0 pozitivní(univerzální dárce), ale Boonova A negatiní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* -
Ian
Je fakt krásnej. a Jakto ze umřel? nevite to nekdo? Je tam takovejch lidi a zrovna von musi umřit, to mi dela schvalne!!! mimochodem ma užasný oči. *14* -
Re: LANIČEK
No nemohl když nemůže pomalu chodit!!!!!!!!!
ale Iana ja mi hodně líto, ten díl jsem taky brečela *8* *9* *9*
Je KRÁSNEJ!!!!!!!!! *4* *14* *14* -
Ian
Beeee,jak si dovolil ho nechat umrit?!je to ten nejhezci a nejusmevavjejsi a nej...herec a chlap na svete .... *14* -
ian
me se moc nelibil ale jak umrel prislo mi to lito *9* a zacal se mi libit moc!!!!!!a ani mi neva ze chodi s maggie protoze by stejne se mnou nemohl chodit!!pa pa -
LANIČEK
Já jsem taky moc a moc brečela!!!Když umřel...je mocky a mocky krásňučký!!!Bombastický,fotoge nický a moc a moc sexy!!!Je to prostě takové zlatíško!!!A Lock je fakt debil!!!!To tam nemohl vylezt sam? *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ian
Je to nejlepší herec na světě je ksežráni ,,sexy,,má krásný ůsměv všechno...a jak zemřel tak jsem brečela..toho LOKA zabiju proč ho tam pustil ..miláček můj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho kdoby si chtěl popovídat tak a´t jde na moje icq:462-097-989 a popovídáme si oněm -
nadherný očka
jak si to představuje že se dal dohromady stou nádherou blonďatou?Je tak krásnej akorát pro mě. *14* -
Mo
lan se krásně směje je to ten nejlepší herec kterýho znám..... *8* *16* *3* *1* -
ma nadherny oci *9* *1* uplne nadherny
-
Je nádhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééérnééé ééééééééééééééééééééééééééééééééééééj!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
-
Je fakt škoda, že Ian ve Ztracených umře! Ten díl jsem probrečela! *14*
-
Ian je šíleně sexy! Fakt neznám hezčího kluka než je on!
-
Ian is the best!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Je nejlepší, škoda že ve Ztracených umře *8* -
Krásnej...
Ian je úplně božííí!!! Je skvělej *14* *14* *3* -
Ian je fakt krásnej a mooooc dobrej herec:)
Ian je mooooc cool herec *14* A je mooocinky krásnej.Má krásný oči..fakt mooc...Škoda jen,že je v seriálu Ztraceni tak krátce *9*