-
Birthday
Teď mi došlo, že má narozeniny ve stejný den jak já :D *4* *4* -
Re: hmmm
já jsem teď koukala na první díl ze šesté série Ztracených a Ian se tam opět objevil, no a já viděla jen a jen Damona *15* to jak mluvil, jak se tvářil, jaký dělal pohyby, to byl prostě Damon *3* téda já jsem z něj fakt vypatlaná *15* -
hmmm
Já ho žrala v Lostu jako Boona a když v něm zemřel, seriál už mě pak nezajímal *1* Ale v The Vampire Diaries je prostě nej *14* ta role Damona mu sedne...a nejedna z nás by byla ráda Elena nebo Kathrine *14* -
Re: wow
Jo tak to s tebou musim souhlasit je v tom serialu uplne nejkrasnejsi!!! Me se hrozne libi i s tou povahou co ma . . . *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Ian
nejlíp vypadá ve Vampire diaries *14* -
Re: wow
přesně, nejkrásnější chlap :-* -
:)
To ja ho poprve videla v Marco Polovi z roku 2007 kterej tady ani nejni ale ve Vampire Diaries je uplne uzasnej *14* -
wow
No ja ho poprve viděla ve The vampire diaries a hned jsem se do něho totálně zbláznila...víc sexy chlapa jsem snad neviděla *14* -
Happy Birthay
Přeji všechno nejlepší, hodně štěstíčka a zdravíčka a víc takových rolí jako je Damon v TVD. *4* *14* *14* -
Re: Re: VD
tak to na 100% tam je nejvíc sexy co může být:P *8* -
Vše NEJ!
Ian je super herec!A taky všechno nejlepší! *1* -
Re: Re: Ian
je vazne uzasnej a souhlas ty jeho oci sou nadherne *14* -
happy birthday
vsechno nej!!!:* -
Re: ian
Tady je a nepotřebuju zaplatit je online http://images.swaton.sk/autogramy/s vet_film/jeff_fahey_podpis.jpg -
Re: Re: VD
Jo a ještě něco objevil se taky v: Kriminálka Las Vegas: 3. serie 1. díl
Krminálka Maiami: 2. serie 5. díl
a oba tyto seriáli najdete taky na těch stránkách v předchozím odkazu. -
Re: VD
Neni potřeba stahovat je online tady
http://iserialy.sk/serialy/th e-vampire-diaries/
Každou neděli tam dávaj nový díli tak nemusíte stahovat ae jinak pokud chcete tak si ho stáhněte a je fakt super... -
Re: Re: krásnej
nauč se anglicky a pak poučuj ty chytráku, I love his je úplně stejná kokotina jako I love he *1* správně je to totiž I LOVE HIM!
Jinak Iana jsem poznala až v seriálu the Vampire Diaries fakt hot guy *14* za ten tejden jsem se do něj asi fakt zamilovala *1* *14* -
Re: krásnej
tady někdo neumí anglicky:D:D:D ach bože:D:D:D když už tak: I love his!!! jeho neee "já miluju on" nauč se pořádně základy a pak něco piš na internet trupko!!! *9* -
VD
Jestli chcete vidět Iana v nejvísexy roli tak stahujte The vampire diares!!!!!!!! *14* nejnovější serial 2009!!!!!!!!!!! Hraja tam sexy upíra Damona a je to dokonalej seriál doporučuju *3* *3* -
Re: great
*je*