-
Re: dabing
jj souhlas, chtěla jsem se na ten film dívat ale nevidržela jsem až do konce, usnula jsem nejak po 1. reklamě, protože ten hlas se nedal vydžet a doufám že ve VD ho bude mluvit buď Jančík nebo Kubačák -
Re: Ve VD se k Eleně hodí víc než . . .
Mno ja nwm.... Stefan neni moc dobrej ale myslim ze v tech poslednich dilech je hezci nez na zacatku ale na Damona furt nema. Ale myslim ze se k Elene hodi vic nedokazu si Damona predstavi ve vaznym vztahu, proste k sobe nejdou -
Re: Re: dabing
Jo mno presne........sice je blbi to tu srovnat a nekdo bude mozna fuckovat ale napr. u Stmívání tak yv kine to bylo anglicky tak megec dobry pak kdyz jsme ale videla ten film na dvd s ceskym dabingem mno mega hruza!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* -
Ve VD se k Eleně hodí víc než . . .
Je upa boží ..... Stefan je ve VD takovy strašidlo, furt se nekoho snazí chránit. prostě Damon se k Eleně hodí mnohem víc ... *14* *14* -
...
nemužu si pomoct ale k Eleně mi sedí stokrát víc *14* -
Re: dalsi filmy
Ano ve filmu Marco Polo hrál a zahrál si přímo Marca Pola *3* -
:)
http://www.megavideo.com/?v=OJC3N8D Q z tohodle filmu já nemůžu. Nasmála jsem se u něho dost.... i když tam Ian hraje že je gay :P *7* *3* *1* *5* *14* *4* -
Re: Re: Re: Birthday
FIX,.... já jsu beran... *1* -
dalsi filmy
myslim, ze hral jeste ve filmu Marco POLO a jeste v nejakym ale to uz si zrovna nevzpomenu.... :( -
Taky souhlasím. Ztracené město - super film a Ian tam hraje úžasně, ale ten hlas je strašnej. Ale je mi celkem jedno, jakej hlas mu dají do TVD, protože já se na to v češtině asi dívat nebudu. Zvykla jsem si na to v angličtině. Příjde mi takový přirozenější a aspoň si ájinu trochu procvičím :-D -
Re: Re: Re: Re: Re: hmmm
přesně u mě je to stejný :D -
jo stim souhlasim ten hlas je desnej doufam ze mu daj lepsi -
Re: fotka
Nejsme žádní hej a počkej... bohužel to nemůžeme, jak již psala adusqacek. -
Re: I love him!!!
Naprosto souhlasím.Podle mě Deimonovi na Eleně záleží víc než Stefanovi. *14* -
dabing
Tak jsme v sobotu viděla Ztracené město, kde Ian hraje a jen se modlím, aby ho do VD nedaboval ten stejnej herec, protože má na Ian a tím i na Damona strašně starej hlas!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* -
Re: fotka
To bych ráda, ale hlavní fotka nejde změnit. -
Tomorrow:D♥
Iana mám hooooooodně moc ráda a proto info *1* *14* *14*
Ian zítra na Nově ve 21:55, ve filmu Ztracené město(2008) -
jeah
*14* pan dokonalý :-D -
fotka
hej spravce dej pls lepsi hlavni fotku tady na ty vipada divne...dej mu nejakou z VD pls pls pls *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ???
Skutečjé .. Ijen =DD