-
Re: Re: Birthday
nejste jen dva .... já jsem také střelec =D -
♥♥
Ian je prostě nejlepší nejvíc žeru jeho úsměv s koutkem nahoru ♥ Už mám shlédnuté všechny jeho filmy a dodívávám ztraceni ale jenom do 29.epizody( pak umřel) :( *14* *14* -
Re: hmmm
Přesně tak ♥ *14* *14* -
Re: Birthday
on má 4 dny po mojich narozeninách a sme tedy oba střelci -
Iam - Damon
On je prostě k sežrání! Je tak sexy...ve VD mi hodně rychle přirostl k srdci! Je fakt úúúžasnej! *14* -
Re: Dolce & Banana
Nj máš pravdu, ten životopis jsem četla, ale vůbec jsem si toho nevšimla, hned to opravím, jen blbí, že to opravím, ale opravený se to tu objeví až za několik dní. Jinak díky za upozornění, jsem jeho správce, takže je blbí aby u něj byly nějaký chyby. -
Dolce & Banana
Hele nemělo by v tom životopisu být Dolce & Gabana? :D ze tam je Banana -
I love him!!!
ÁÁÁ, já ho upa miluju, je skvělej, nádhernej, sexy a v The Vampire Diaries je jako Damon upa skvělej, mám co dělat abych se před tou obrazovkou nerozplinula když ty díly sleduju. *4* A nevíte někdo jestli se v té druhé sérii dá dohromady s Elenou? Podle mě by se k ní hodil víc než Stefan. -
Re: Ian
Přesně tak taky ho mocka žeru xD *14* -
Re: Re: Re: Re: hmmm
no nevim jak vy ale me se v podstate ze Stmivani Edward nelibi. . .nebo jako jeho postava jo ale jako herec ne!!! Damon ktreyho hraje Ian. . tak ho zeru :D jako herce i jako postavu :*** -
Re: ???
Vyslovuje se s "E" - Ien. *3* -
Re: ???
Dejmon -
Ian
neboli Damon.. proste k sezrani *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
???
Hele nevíte někdo,jak se vyslovuje to jeho jméno? *7* -
Re: hmmm
přesně...neznám moc holek ktery by si to sni nevyměnily.. *14* -
Skvělí Ian
Ian mi v VD padl do oka hodně rychle. Je to skvělá postava v tomto seriálu, má tam velké charizma. -
Ian
jako Damon je skvělej a nebo ne. on je asi dobrej ve všem -
Re: Re: Re: hmmm
hele to víme moc dobře, že Damon je jen postava. to máš to samý s Edíkem z Twilight. taky všichni vidí jen Edíka a upíra, jak je úžasnej, krásnej a bla bla bla, ale to že je to jen postava a hraje ho Robert, normální člověk, kterej je ve skutečnosti úplně jinej než jeho postava, některý nezajímá *15* -
Re: Re: Re: hmmm
to já vím moc dobře, to se neboj *3* dokážu oddělit herce a postavu kterou ztvárňuje, takže ze mě nemusíš dělat joudu *15* moc dobře vím, že Damon je jen postava. Myslím to tak, že Ian je dobrej herec a Damona hraje opravdu skvěle a přesvědčivě, že by mu to člověk i věřil *3* -
Re: Re: hmmm
Jenže on není Damon..On je Ian..Nemůžeš v něm vidět toho kdo není..Je to jen jeho postava..