-
OMG!Krásný :-* *14*
-
já myslela že codí zase s Maggie? :D ??,
-
Je prostě hezkej ;-)
-
Fakt hnus tohle říct. *16* *12* *16*
-
Chováte se jak malé a ubohé holky. Říkátetu úplný kraviny. (Myslím hlavně tu kačku.)
-
Nejhezčí je Ien,na něho nikdo nemá!!!
A paul nic proti ale podle mě vypadá jako teplouš...
Můj sen je se potkat s Ienem!!!A váš?
*14* *14* *14* *14* -
http://pichingwebe.blog.cz/1405/ian-somerhalder-champagne
http://pichingwebe.blog.cz/1405/ian-somerhalder-champange-forever
:DDDDDDDDDD -
Je mi docela k breku z příspěvků od puberťačku, který mají představu takovou, že se k němu někdy dostanou a hned, jak ho uvidí, on z nich bude tak vedle.. Sežerte se navzájem kvůli tomu, jestli je hezčí Ian nebo Paul ..
Ovšem můj názor. Ian je nezapomenutelný jako Damon a mě tam dokonale sedne. Jen kdyby Upíří deníky nebyli seriál, =D Seriály nejsou nic pro mne, ale kvůli němu se klidně podívám na pár dílů z první řady ;) -
je sexyyyyyyy *14* *14* *14* *14* eště víc než paul *14* *14* *14* *14* *14*
-
kolik ti je? Me je 13 let ale takovou hovadinu bych v zivote nerekla *8* ale souhlasim mohl by prijet do CESKA *3*
-
Obvykle se mi líbí hnědé oči, ale on je má tak krásné - modré *14*
-
Ze si z New Yorku? Asi ne. Angličtina nesklonuje. (Hi KačkO)? Američan by napsal za 1. Hi Kačka a za 2. V americe maj vlastní stránky a nechodili by na osobnosti.cz, když určitě ani nevědí že tahle stránka existuje.!!
-
Yes, that's right!
-
Hi Kačko. Although I am from New York but want a little Czech I can. Firstly, Ian was already in the country. Second, learn to write;) and thirdly, if you think he chose the role of Damon so insanely wrong. Have you ever heard of the script? You know honey, each film or series depends on how it rotates the director, you know;) Ian plays Damon as tough vampire. A Nina could not know that it will go with Paul (Stefan) and then with Ian (Damon). Scenario girl, scenario
Hi Nina *3* *14* -
Fuj! seš sprostá a kdyztak je američan jo! A od tebe by si to tak chtěl udělat jo? to je až k smíchu!Vsadím se že až by tě uvyděl tak by rychle utekl spátky do ameriky *16* *3* *4* *16*
-
to teda není lebší je STEFAN *14* *14*
-
Když ti to tak vadí tak se na to nedivej!
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Tak ty seš dobrá pí*a :D jestli o tom nevíš, tak tohle si nikdy nepřečte a že mu ho vykouříš? Do prde*e kolik ti je? Určitě ani nevíš co to je ty vole. A že je Elena blbá? Ty si blbá :D oni jí to píšou scénáristi co má říkat a dělat. A uvědom si že si tohle nikdy v životě nepřečte, že tohle je česká stránka a že by si nenechal vykouřit od 12letý holky. -
I love damon jses k sežrání na vampire diaries se divam jen kvuli tobe a bejt tebou prijedu do ceska a vsadim se ze ti ho tam vykourim a jemi jedno ze ses anglican ale ses bozi ty svaly oblicej oci proste vsechno elena je fakt blba ze s tebou nechce bejt ach nejradsi bych ti ho vykourila ;)
-
V cesku mejsou jen seredy vis ...jsou tu i hezky holky jao treba ja ps. Miluju damona nejradsi byc mu ho vykourila a libala ho na kazdym kousku jeho tela a ja bejt elenou tak se na stefa vykaslu stef je taky hezke ale na damona fakt nema