Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Paul je o hodně lepší!!!!!
  • Holky vám se fakt líbí?????????
  • krist.en

Ian

neboli Damon.. proste k sezrani *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • grema

Re: Ian

Přesně tak taky ho mocka žeru xD *14*
  • I love damon jses k sežrání na vampire diaries se divam jen kvuli tobe a bejt tebou prijedu do ceska a vsadim se ze ti ho tam vykourim a jemi jedno ze ses anglican ale ses bozi ty svaly oblicej oci proste vsechno elena je fakt blba ze s tebou nechce bejt ach nejradsi bych ti ho vykourila ;)
    • kolik ti je? Me je 13 let ale takovou hovadinu bych v zivote nerekla *8* ale souhlasim mohl by prijet do CESKA *3*
    • Fuj! seš sprostá a kdyztak je američan jo! A od tebe by si to tak chtěl udělat jo? to je až k smíchu!Vsadím se že až by tě uvyděl tak by rychle utekl spátky do ameriky *16* *3* *4* *16*
    • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      Tak ty seš dobrá pí*a :D jestli o tom nevíš, tak tohle si nikdy nepřečte a že mu ho vykouříš? Do prde*e kolik ti je? Určitě ani nevíš co to je ty vole. A že je Elena blbá? Ty si blbá :D oni jí to píšou scénáristi co má říkat a dělat. A uvědom si že si tohle nikdy v životě nepřečte, že tohle je česká stránka a že by si nenechal vykouřit od 12letý holky.
  • Happy B Ian ♥♥♥ *14* *14* *14*
  • kde jste??????
  • violetkejr
    je dokonalej.....miluju ho <3 *14*
    • Ja mam s Ianem uplne vsechno jezis ja si tak preju byt s nim alespoň 5 minut ja ho prostě miluju on je proste boží to se nedá popsat slovy prostě komu se libi Ian má ten nej vkus na kluky. On je prostě star
      • Komu se líbí Ian má ten úplně nejblbější vkus na kluky!!!!!*16**16**16**16*16**15* fůůůj Ian somer...fuj úplně se po tím když musím psát tak kreténsky dlouhý jméno
  • Všechno nejlepší zlato :*
  • kathykraus

Dolce & Banana

Hele nemělo by v tom životopisu být Dolce & Gabana? :D ze tam je Banana
    • adusqacek

Re: Dolce & Banana

Nj máš pravdu, ten životopis jsem četla, ale vůbec jsem si toho nevšimla, hned to opravím, jen blbí, že to opravím, ale opravený se to tu objeví až za několik dní. Jinak díky za upozornění, jsem jeho správce, takže je blbí aby u něj byly nějaký chyby.
  • Co na něm vidíte???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Robert Pattinson si aspon na nic nehraje a nedela ze sebe neco co neni!!!!
    • A že ho dokonale znáš, co? :D Neztrapňuj se.
    • Nevypadá jako bezdomovec co právě vylezl z kontejnéru!
      Ian je skvělej herec s sexy postavou, tváří... co dodat :)
      Roberta nechci kritizovat, ale nelíbí se mi. Nechtěla jsem kvůli němu ani vidět Twillight sagu, ale to sem nepatří...
      Neposuzuj lidi, když o nich nic nevíš!
    • Mrs.Wesley
      Vypadni
    • No my naněm vidíme ten jeho sexy vzhled jeho chování atd.... *14*
      A ten tvůj robert Pattinson je hnusnej má rozpláclou držku!
      Takže di laskavě do p*dele!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
      • Mrs.Wesley
        Má rozpláclou držku!hahahaha*1**1**1**1**1**1**1*(tos neměla psát teď se smíchy po*éru!)
        • neboj *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit